NAROD TRAŽI IZBACIVANJE LEPOG MIĆE, PRODUKCIJA ĆUTI: Ovo su skandalozne uvrede i govor mržnje, on je monstrum i nacionalista! (VIDEO)
Foto: Printscreen

ovo neće izaći na dobro

NAROD TRAŽI IZBACIVANJE LEPOG MIĆE, PRODUKCIJA ĆUTI: Ovo su skandalozne uvrede i govor mržnje, on je monstrum i nacionalista! (VIDEO)

Iako je Lepi Mića do sada izneo niz uvreda u Zadruzi, produkcija još uvek ne reaguje

Objavljeno:

Ukoliko je suditi po komentarima na društvenim mrežama, gledaoci su i te kako ogorčeni i traže izbacivanje. Naime, Mića je više puta do sada upotrebljavao govor mržnje i ispoljavao nacionalizam, po čemu je poznat i od ranije. Pa da počnemo ispočetka...

Prvo je Jeleni Golubović govorio kako je j*bu samo muškarci drugih vera, svi osim Srba. To joj je rekao kroz više svađa. Noć pre svadbe Divne i Marka u programu uživo je govorio kako se ponosi četničkim pesmama, te poručio da oni kojima se to ne sviđa mogu da mu popu*e k**ac.

Kada je novi zadrugar Miljan pred početak svadbe rekao kako je on Bosanac, Mića se uključio i dodao Žiži da je Miljan Srbin iz Republike Srpske, a da će svi ostali koji nisu četnici to postati.

Vrhunac svega jeste samo svadbeno slavlje kada je uzvikivao: Živeli četnici!

Gledaoci su nakon ovoga oštro reagovali i složili se s tim da se ljudi ne dele prema veri, naciji i da su protiv potenciranja nacinalizma. Lepi Mića, koji je upravo zbog takvih stvari izbačen sa Farme, je više puta u Zadruzi koristio neprimerene reči, a kako produkcija ne reaguje, sve je više besnih gledaoca.

Lepi Mića očigledno otvoreno ispoljava mržnju, te agresivan nacionalistički rečnik, a što je najgore, iako se to desilo više puta u rijalitiju Zadruga, produkcija i dalje ne reaguje.

"Zar treba podržati sve govore mržnje javno i uvrede po nacionalističkoj i rasnoj osnovi? Sramota za TV", "Papak ortodoksni. Pored toga što je nacionalista samo se sme iživljavati na slabijim - Maci i Jeleni Golubović", "Monstrum, Zadrugu skinuti sa programa, ovo što ovaj neandertalac radi je strava i užas", "Bruka i sramota, kultura nula", samo su neki od komentara.

S druge strane, produkcija Pinka se do sada nije oglasila povodom ovog slučaja, niti uputila bilo kakvo pismo, kaznila ili izbacila Lepog Miću.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Ekskluziva.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.