DROGIRAO SAM SE I KUPIO PROSTITUTKE PO PICINOM PARKU! Marko DNK izneo šokantne detalje iz svog života!
Foto: Printscreen

SVE JE OTKRIO!

DROGIRAO SAM SE I KUPIO PROSTITUTKE PO PICINOM PARKU! Marko DNK izneo šokantne detalje iz svog života!

Marko je pred kamerama priznao da je koristio psihoaktivne supstance, kao i da je trošio novac na prostitutke

Objavljeno:

Marko Kocić, koji je osvojio simpatije publike kao čovek iz naroda, pošten i skroman, odlučio je da zadrugarima ispriča i manje pohvalne detalje iz svog života.

Marko je pred kamerama priznao da je koristio psihoaktivne supstance, kao i da je trošio novac na prostitutke.

Naime, Marko je preksinoć upao u mašinu radoznalih zadrugara koji su jedva dočekali trenutak da saznaju stvari iz njegovog privatnog života.

Jovana Tomić Matora odmah ga je pitala da li se nekada drogirao, na šta je Marko DNK odgovorio kao iz topa:

KO ĆE IZVUĆI ŽIVU GLAVU?! Jelena završila u GIPSU, a reakcija zadrugara je SRAMOTNA! (VIDEO)

foto: Printscreen

- Ja sam samo jednom probao. Šmrkao sam kokain, i to nisam dugo šmrkao, nekih 20 dana. Pa to svako voli da proba, svaki normalan čovek. Uzeo sam oko 100 grama. To košta, ne pitaj. To je bilo kad sam imao 18 godina. Nisam ni znao šta je to. Uzmem sada, pa posle dva, tri dana opet. Teško sam se osećao. Sve mi je bilo smešno. Glava me je bolela, nisam znao gde se nalazim - ispričao je Marko.

Matora ga je nakon toga pitala da li je plaćao seoske prostitutke i koliko je koštala najskuplja, a koliko najjeftinija koju je platio.

- Najskuplja ku*va je koštala 50! Bila je najbolja u selu. Najjeftinija je bila 20. Što je skuplja, bolje radi. Imao sam mnogo ku*vi, ni broja im se ne zna. Nalazio sam ih po Kragujevcu i Beogradu. Nalazio sam ih i pored puta. U Beogradu sam ih nalazio u Picinom parku - otkrio je Kocić bez dlake na jeziku, a Matora ga je tada upozorila da se pazi transvestita jer sada samo oni rade u Picinom parku. Tada se Divna uključila u razgovor i potvrdila Markovu priču.

foto: Printscreen

- Je*e ih po šume. Gde stigne. Ja se nisam drogirala nikada. Ja samo pijem pivo, volim pivo. Moj prvi muž radio je kao đubretar. Čistio je kontejnere, ali su ga izbacili sa posla jer nije hteo da radi. Pušio je kao Turčin. Pet, šest kutija dnevno - rekla je Divna.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.