OVO JE SAD STVARNO PREGADNO! Luna se ne presvlači, ne pere kosu, ne češlja se, a na šta jutros liči ne verujemo! (FOTO)(VIDEO)
Foto: Printscreen

bljak, bacićemo peglu!

OVO JE SAD STVARNO PREGADNO! Luna se ne presvlači, ne pere kosu, ne češlja se, a na šta jutros liči ne verujemo! (FOTO)(VIDEO)

Luna retko kada pere kosu koja je jako duga, umršena i vidno zapuštena

Objavljeno:

Gledaoci već dobro znaju da Luna Đogani voli da privuče kamere čim se probudi, pa kad otvori oči odmah krene da đuska i skače po krevetu. Ona je to uradila i ovog jutra, ali svima je za oko zapala njena poprilično neuredna i nesređena kosa.

Naravno, devojka je spavala, pa je logično da je malo raščupana, ali problem je u tome što od početka učešća u rijalitiju ne brine baš puno o frizuri i retko se češlja.

foto: Printscreen

Da stvar bude još gora, ona kosu prema sopstvenom priznanju retko kada i pere, jer kako je objasnila nema odgovarajuće preparate za negu, ali plašimo se samo da ako tako nastavi, njen voljeni Sloba mogao bi da ponovo pohrli u zagrljaj zakonite supruge Kristine Kije Kockar.

Ali na sve to još jedna stvar nam nikako ne ulazi u glavu: Kako to da je Luna velika modna blogerka i zaljubljenik u modu, a o sebi, svojoj ličnoj higijeni i sopstvenom odevanju, budući da je uglavnom uvek u trenerkama, ne vodi nimalo računa?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.