AKO JE LJUBAV ACA LUKAS I SONJA, JA SAM JEDAN ŽELJKO ŠAŠIĆ! Prevarena Kija otvorila dušu i rekla kako se oseća PREVARENA žena! (FOTO)
Foto: Printscreen

ne može da sakrije osećanja

AKO JE LJUBAV ACA LUKAS I SONJA, JA SAM JEDAN ŽELJKO ŠAŠIĆ! Prevarena Kija otvorila dušu i rekla kako se oseća PREVARENA žena! (FOTO)

Kristina Kockar se osvrnula na vezu svog supruga Slobe i njegove devojke Lune Đogani

Objavljeno:

Nakon što se oporavila od emotivnog šoka koji je doživela kada ju je suprug Sloba Radanović prevario u rijalitiju "Zadruga" sa Lunom Đogani, njegova supruga Kija Kockar utehu je pronašla u svom bivšem dečku Andriji Lazoviću.

Ona je na svom Instagram profilu objavila nekoliko emotivnih fotografija sa zgodnim Budvaninom, a na njima je evidentno koliko su njih dvoje bliski.

foto: Printscreen

Sad mu je ostavila i jednu divnu poruku, ali nije mogla a da se ne osvrne na svog supruga i njegovu devojku Lunu.

- Obećala sam sebi da se nikada neću zaljubiti u tebe. Ali bilo je 4 ujutro i mi smo se toliko glasno smejali, i osećala sam se srećno prvi put nakon dužeg vremena. I znala sam da sam gotova - piše u objavi koju je Kija očigledno posvetila sadašnjem dečku Andriji.

foto: Printscreen

Nakon toga, ona se ipak ponovo dotakla Lune i Slobe, pa je objavila tvit u kome se, očigledno, pronašla:

- Ako je ljubav Aca Lukas i Sonja, ja sam jedan Željko Šašić - objavila je Kija i napisala:

- Željko Šašić ima bol u ku*cu level 100.

foto: Printscreen

Podsetimo, Aca Lukas otpočeo je romansu sa Sonjom još dok je bila u braku sa njegovim prijateljem i kolegom, a ubrzo nakon toga su se i venačali. S druge strane, i Željko je našao novu devojku, pa je Kija verovatno htela da kaže da je neverstvo njenog supruga nimalo ne dotiče.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.