PRIZNAJTE DA VAS SAMO OVO I ZANIMA? Otkrivene sve NAJMRAČNIJE TAJNE učesnika Zadruge: Svi tračevi na jednom mestu: Ko je štrokav, ko se muva, a ko...?
Foto: Printscreen

da se zapitaš?

PRIZNAJTE DA VAS SAMO OVO I ZANIMA? Otkrivene sve NAJMRAČNIJE TAJNE učesnika Zadruge: Svi tračevi na jednom mestu: Ko je štrokav, ko se muva, a ko...?

Ovo se retko kome dopalo!

Objavljeno:

Juče u toku dana, zadrugari su glasali i odlučili da titula najveće tračare pripadne Milanu Miloševiću. Posle izbacivanja, stiglo je pismo Velikog šefa, koji je novinaru dao šansu da javno istračari sve cimere, onako kako to svakoga jutra radi sa Saškom Karan. Pošto uz sočne tračeve, osim kafe, idu i cigarete, Milan je duvan dobio kao nagradu.

Kada je Lepi Mića pročitao pismo, Milošević je ustao i počeo redom da iznosi tračeve koje zna o stanarima najvećeg rijalitija u regionu, bez obzira što se pravdao kako ne zna ni jedan-jedini trač u "Zadruzi".

foto: Printscreen

- Najveći trač za Marka DNK je da je on bolesno ljubomoran na Baneta. Svaki put kada se posvađa sa Divnom zbog njega, imaju seks u wc-u. Marko se ne pazi sa Divnom, pošto želi da ostane trudna - bio je prvi Milanov trač.

Dalje je rekao da bi za Sanju Stanković, sutra ujutru, pustio trač kako je zaljubljena u Matoru. Za Zoranu smatra da nije toliko uredna, a za Andrijanu misli da joj se sviđa Marko Miljković. Novinar je dodao i da Mina Vrbaški ponovo igra igru, a da će uskoro oko nje biti haos. Milan se u nastavku nadovezao na priču koju je imao sa njenim dečkom Đeksonom.

foto: Printscreen

- Imam za Đeksona, on mi je rekao trač za Janjuša. Janjuš je poslednja četiri dana, po tri puta masturbirao. Ja sam ga dva puta čekao. Molio sam ga da izađe iz toaleta, jer me poteralo i čuo sam ga kada je završavao, izašao je podignutog ponosa - kroz smeh je izjavio Milan.

- Istina! To je tačno! Jeste! I zato nisam rekao da si ti najveća tračara, ti samo istinu pričaš! - potvrdio je svoje radnje Janjuš.

Za Janjuševog najboljeg ortaka, Mikija Đurčića, smatra da je zaljubljen u Sašku Karan, kao i da je Sara bacila oko Filipa Đukića. Za Tanju Jovićević je rekao da joj se sviđao Uroš Ćerić kao i da je za njim najviše patila.

- Anđelo mi je rekao da ima jednu ekskluzivu, ali mi nije otkrio, međutim ja ću otkriti da je Anđelo hteo namerno da se smuva sa Aleks, kako bi pravio Teodoru ljubomornom - na ove Milanove reči, maneken se pobunio.

foto: Printscreen

Novinar je rekao kao su se i Jeleni Golubović probudile emocije, pa se tako zaljubila u Nemanju Đerića Đeksona, jer je videla njegov polni organ, dodao je i da se u "Zadruzi" na Marka Miljkovića nameračila MC Aleks. Dok je za Zoricu Marković kazao kako je pronašla štek pun novca, u dvorištu, jednog bivšeg zadrugara.

- Što se tiče Lepog Miće, on ima problem ujutru kada kasni na pismo. Nije mogao da mu se spusti polni organ, što je za pohvalu u 70-oj godini - bio je bez dlake na jeziku Milan Milošević.

foto: Printscreen

- Sloba i Luna ovde prave dete. Čuo sam kad mu je rekla: "Jesi ti normalan, da ostanem trudna, ovde u rijalitiju, pa da produže sve zbog naše bebe!" - istakao je novinar.

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.