KRADU PO KUĆI I STAVLJAJU IZA KREVETA DOK SE NE UBUĐA! Svi su besni na poznati par, odvratnost dostigla novi nivo! (VIDEO)
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

bljak!

KRADU PO KUĆI I STAVLJAJU IZA KREVETA DOK SE NE UBUĐA! Svi su besni na poznati par, odvratnost dostigla novi nivo! (VIDEO)

Ako mi neko da kečap ranije će biti završen ručak, pa ćete moći da jedete - govorio je Čolak šetajući se kroz spavaću sobu

Objavljeno:

Ljubav između Luna Đogani i Sloba Radanovića u "Zadruzi" je iz dana u dan sve jača. A da je to istina, pokazali su time da su izuzetno slični još od prvog dana rijalitija, a sve stvari su delili čak i pre nego što su ušli u ljubavnu vezu. Niko, ipak, nije očekivao da ovaj ljubavni par deli i mišljenje po pitanju života u nehigijenskim uslovima.

DA LI JE OVO NAJNIŽI MOGUĆU OBLIK KOMUNICIRANJA? Saška PLJUJE Macu, ona uzvraća istom MEROM, a onda kreću PSOVKE - BRUKA! (VIDEO)

Naime, danas je za vreme ručka Bane Čolak išao po kući i tražio nekoga ko ima kečap, ali niko se nije oglašavao.

Ako mi neko da kečap ranije će biti završen ručak, pa ćete moći da jedete - govorio je Čolak šetajući se kroz spavaću sobu.

Kada su to čuli, Luna i Sloba su konačno otkrili šta drže iza kreveta tako što je Sloba izvadio dva pakovanja kečapa. Čak i pre ovoga kamere su uhvatile Slobu kako sakriva hleb iza svog i Luninog kreveta, a pitanje je šta se još od hrane krije na ovom mestu koje definitivno nije namenjeno za držanje kvarljive robe.

(Espreso.co.rs / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.