SPREMAJTE PARE ZA ADVOKATA, Žarko sprema tužbu i osvetu, ali iznosi i detalje Lunine i Slobine veze!
Foto: Printscreen

traži pravdu

SPREMAJTE PARE ZA ADVOKATA, Žarko sprema tužbu i osvetu, ali iznosi i detalje Lunine i Slobine veze!

Bivši učesnik "Zadruge" Žarko Stojanović, koji je diskvalifikovan nakon žestokog fizičkog obračuna sa Saškom Karan, otkriva detalje o kojima do sada nije govorio

Objavljeno:

Žarko Stojanović, jedini učesnik koji je iz rijalitija izveden uz policijsku pratnju otkriva da će Lepog Miću tužiti, a da će Sašku Karan ošamariti ako je sretne!

foto: Printscreen/youtube

- Ne kajem se što sam ušao u „Zadrugu”, jer je za mene ovo iskustvo ipak bilo zabavno. Od samog početka do kraja, iako je kraj bio bez veze - kaže Žarko i otkriva zašto namerava da podnese tužbu protiv Lepog Miće.

- Mića je stvarno hteo da me ubije i tu nema zezanja. Tužiću ga svakako, a što se Saške tiče, ne želim da se zbog nje vučem po sudovima. Neka crkne go*nara, ali je neću tužiti. Ipak, ako je sretnem na ulici, lupiću joj dobru šamarčinu - kaže Stojanović, koji je između ostalog osetio potrebu da prokomentariše rijaliti vezu koja je nesumnjivo izazvala najviše reakcija javnosti.

foto: Printscreen/youtube

- Luna je stvarno zaljubljena, ali ume ona i da pretera. Ume da zaplače zbog sitnice, a na njene emocije reaguje publika, što Luni godi. Ali ne mogu da ne budem iskren, jer se vidi koliko Luna voli Slobu, dok se isto ne može reći za njega. Ne verujem da je on iskren, pogotovo se to videlo kada je Kija došla u „Zadrugu”. Nikada tako nešto nisam video, bračni par koji se ponaša kao da nikada nisu bili zajedno - kaže Žarko i otkriva ko mu je favorit za pobedu.

foto: Printscreen

- Voleo bih da to bude Sara, poštena je, ne da na sebe, ali ni na svoje prijatelje, kada oseti da to tako treba. Često smo razgovarali pred spavanje i imamo mnogo toga zajedničkog. Osim Sare, i Maca mi je favorit. Mi smo se svađali u početku, ali je Maca jedna od retkih koja nikog nije udarila, koju svi napadaju i koja može sve da izdrži - zaključuje Stojanović.

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.