TEODORA, ŠTA ĆEŠ RADITI SA 40?! Evo koje je sve estetske zahvate Teodora uradila, a samo joj je 19! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

plastična barbika

TEODORA, ŠTA ĆEŠ RADITI SA 40?! Evo koje je sve estetske zahvate Teodora uradila, a samo joj je 19! (VIDEO)

Pevačica i rijaliti zvezda Teodora Džehverović je još od tinejdžerskog doba počela da posećuje plastičara

Objavljeno:

Devetnaestogodišnja pevačica Teodora Džehverović važi za jednu od najlepših učesnica rijaltija "Zadruga", o čemu svedoči činjenica da na njenu lepotu nije ostao imun ni maneken Anđelo Ranković, sa kojim je bila u vezi.

foto: Printscreen

Iako su mnogi, želevši da udele kompliment Teodori, isticali kako je ona u potpunosti prirodna, istina je, ipak, malo drugačija - plavokosa zadrugarka imala je jednu estetsku operaciju zahvaljujući kojoj danas izgleda mnogo drugačije nego ranije.

foto: Printscreen

Ona je otvorila dušu u februaru ove godine i u vlogu, koji je snimila sa svojom prijateljicom, pratiocima na Jutjubu priznala da je imala zahvat zahvaljujući kojem se oslobodila kompleksa.

foto: Printscreen

- Operisala sam uši. Mnogi mi kažu da nije pametno da pričam o tome... Ja se ne stidim, to sam uradila jer sam ja želela. Imala sam kompleks i sada sam mnogo srećnija - priznala je Teodora, koja je otkrila deset stvari koje niko nije znao o njoj, a jedna od njih je da joj je svojevremeno, kako ona tvrdi, mačka uspela da izleči astmu.

foto: Printscreen Youtube

- Imala sam astmu kao mala i mačka mi je izlečila istu. To je malo čudno, ali ja verujem u to i neki ljudi su mi rekli da je to moguće - rekla je Teodora.

Pogledajte koje to još stvari niste znali o ovoj mladoj pevačici:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.