ŠOKANTNA ISPOVEST KOJU NIKO NIJE OČEKIVAO! Zoran je trpeo NASILJE u kući, slomila mu je nos, pa je uhvatio u PREVARI!
Foto: Printscreen

strašno!

ŠOKANTNA ISPOVEST KOJU NIKO NIJE OČEKIVAO! Zoran je trpeo NASILJE u kući, slomila mu je nos, pa je uhvatio u PREVARI!

Nasilje nad ženama, odavno nije tabu tema i sve je više onih, koje o tome pričaju otvoreno, ne dozvoljavajući da nasilnici nastave mirno da spavaju, ali, polako, promalja glavu i priča o nasilju nad muškarcima

Objavljeno:

Zorana Jovanovića, supruga je maltretirala psihički i fizički, razvela se od njega i ostavila njihovu decu. Učesnici "Parova" najgore su odregovali kada je Zoran rekao da mu je supruga slomila nos, ali da nije želeo da joj uzvrati: "Da sam joj uzvratio, ja bih bio nasilnik, niko se ne bi pitao šta je bilo pre toga. Kada sam otišao u Centar za socijalni rad, rekli su mi da sam treba da joj uzvratim, a potom su mi se podsmevali", objašnjava gost u "Parovima".

foto: Printscreen

Nakon mnogobrojnih šokantnih detalja, jedan se izdvojio: "Izašao sam ranije sa posla i otišao na dojavljeno mesto. Zatekao sam ženu sa izvesnim muškarcem... Nisam zamerio njemu, već njoj. Tada je krenuo sunovrat", rekao je Jovanović. Zoran je ipak prešao preko toga i odlučio da njihovoj ljubavi da drugu šansu, ali sreća nije trajala zadugo. "Žena me je napustila i pobegla sa dečkom. Šta ćete, takav je savremen svet", prokometarisao je on.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.