Kristijanova sestra: Brat mi je šarmer, kavaljer i zavodnik! A koga mi gledamo na Farmi?

Ma, isti Džejms Bond!

Kristijanova sestra: Brat mi je šarmer, kavaljer i zavodnik! A koga mi gledamo na Farmi?

Sestra Kristijana Golubovića izjavila je kako se njen brat nalazi u nezgodnoj emotivnoj situaciji, i kako je njoj, od Kristijanove žene Ivane, ipak draža Balerina
Objavljeno:

Rođena sestra Kristijana Golubovića, Kristina, izjavila je da se njen brat nalazi u nezavidnoj emotivnoj situaciji, u pravom ljubavnom trouglu. Kristijanova sestra je dodala i da joj je od Kristijanove zakonite žene Ivane mnogo draža Balerina. Kristijan dohvatio Staniju: Dođi da ti čika pokaže kako se to radi! (VIDEO)

Kristijanu baš krivo: Znam da sam ovim postupkom mnogo povredio svoju ženu! (VIDEO) - Ma, moj brat je takav. Kavaljer i zavodnik, takav nam je i otac bio, šarmer, prelep. Zato se Kristijan sad nalazi u ljubavnom trouglu. Ne znam šta da vam kažem. Ivana i on se svađaju. Kako žena da gleda šta se dešava na imanju, a da ostane imuna? Bilo je teško, ali on ne sme da ostane bez žene i svog deteta. To sebi ne sme da dozvoli. S Ivanom ne komuniciram, ne čujemo se i nismo ni u kakvim odnosima, ali ona ima dete sa mojim rođenim bratom - rekla je Kristina.
Kristina je Jelenu Milošević Balerinu upoznala čim je Kristijan napustio Farmu i za nju je imala samo reči hvale. I oni oće 100.000 evra! Baba i deda upali na Farmu i sve zbunli! (VIDEO) - Balerina je dobra devojka, baš mi je draga. Vodila je Kristijana i kući, upoznala ga sa svojim roditeljima, jako je zaljubljena u njega. Ne znam što joj sve ovo treba, ne libi se da skrene pažnju na sebe. Ne verujem da će Kristijan pozitivno reagovati kada izađe sa imanja. Trebalo bi da ga se Jelena mane, šta će joj oženjeni, neka traži sebi nekog momka - posavetovala ju je Kristina.
Iako je pre izlaska iz Farme Kristijan stalno potencirao kako je veran svojoj ženi Ivani, sada je skoro ni ne pominje. Čak i kada to uradi njeno ime ne stavlja u pozitivan kontekst. Ubiću Zoricu Marković zbog Vendi! Kristijan opet preti ubistvom, ali su sad svi umrli od smeha! - Ivana je jedna jadnica, opatica i mučenica. Jedva sam je prepoznao kad sam je video. Postala je skelet od žene, ali ne mogu da je ostavim jer je bolesna - Kristijan se pravdao u nekoliko navrata. (Espreso.co.rs/ Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.