KONAČNO DOKAZ!!! Luna i Sloba su bili ZAJEDNO I PROŠLE GODINE! Ova FOTOGRAFIJA sve govori... (FOTO)
Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

šta ćemo sad?

KONAČNO DOKAZ!!! Luna i Sloba su bili ZAJEDNO I PROŠLE GODINE! Ova FOTOGRAFIJA sve govori... (FOTO)

Sve je sada jasno i otkriveno, počelo je pre rijalitija!

Objavljeno:

O zabranjenoj ljubavi made blogerke Lune Đogani i Pinkove zvezde Slobe Radanovića, od kada je krenuo sa emitovanjem rijaliti "Zadruga", javnost ne prestaje da bruji! Pevač je oženjen, međutim kada je ušao u rijaliti, zaljubio se u Lunu i samim tim rešio da stavi tačku na svoj brak za zakonitom suprugom Kristinom Kockar.

ZATVORILI SU SE U KUPATILO, A SUZE SU LILE! Anđelo i Teodora su JEDNO DRUGOM OTKRILI OVO! (VIDEO)

Međutim, spekulisalo se o tome da Luna i Sloba svoju vezu nisu započeli u rijalitiju i pred kamerama, već da se poznaju mnogo duže.

foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

Naime, fatalni susret dvoje učesnika „Zadruge“ dogodio se u julu prošle godine, na svadbi njihovog zajedničkog prijatelja, o čemu su javno govorili Luna i Sloba, ali i Anabela. Kako je pevačica otkrila, Luna i Sloba tada nisu imali ništa više od plesa - niko od njih dvoje nije imao pratnju, zbog čega su jedno drugom, kako su priznali, samo pravili društvo. Ipak, fotografija do koje smo došli govori drugačije.

foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

Oženjeni pevač je, po svemu sudeći, već tada zapazio na atraktivnu Lunu, a da su pri prvom susretu ostvarili veliku prisnost govori i činjenica da je, kada je došao trenutak da se fotografiše sa mladencima, pozirao, ni manje ni više, nego sa Luninom porodicom koja ga je oberučke prihvatila!

A post shared by Luna i Sloba (@lunaislobaaa) on

Pogledajte fotografiju svadbenog veselja kome su Luna i Sloba zajedno prisustvovali. Rekli bi da je zaista tačno da je njihovo poznanstvo počelo mnogo ranije nego što mnogi misle.

(Espreso.co.rs / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.