Miki opet zgrozio sve! Pobeći ćete glavom bez obzira kad čujete kako dočekuje goste na slavi!

Pravi srpski domaćin!

Miki opet zgrozio sve! Pobeći ćete glavom bez obzira kad čujete kako dočekuje goste na slavi!

Pčelar iz Kupinova je za vreme jednog razgovora pričao o svojoj slavi, a onda je i otkrio nešto o svom seksualnom životu
Objavljeno:

Učesnik rijalitija Parovi Miki Đuričić otkrio je ukućanima šokantne činjenice iz njegovog privatnog života. Bolesno! Zgrozili smo se kad je Miki otkrio šta ga loži u seksu! (FOTO) Nakon što je pozvao Avu Karabatić, Tijanu Ajfon i Jovanu Tomić da vide njegov polni organ, Miki je otkrio da je egzibicionista. Ali ono što je posebno šokiralo sve poznate jeste njegova izjava da na dan slave šeta go po svom selu.

- Zvao sam ih da dođu do tuš-kabine zato što mi se digao, pa sam želeo da vide kako izgleda kada je u "punoj snazi". Inače, to nije ništa novo, zato što uvek kada je slava u mom selu, ja se skinem i šetam go ulicama i dvorištima. Volim egzibicionizam, pa ponekad, kada sam mnogo srećan, skinem gaće usred kafane i tako sedim. Svi su navikli na to i nikome ne smeta - priznao je Miki, a Ava je pohvalila njegov gest. - Što da nam ne pokaže, kada ima čime da se ponosi. Njegov polni organ je kao čempres - opisala Karabatićeva šta je videla.
Miki je otkrio da to nije jedina njegova egzibicija, već da su mu fetiš i udate žene. - Volim da se zabavljam sa ženama koje su u braku 20 godina jer takve ribe nisu doživele orgazam deset godina, pa budu vatrene u krevetu. Imao sam mnogo udatih žena kojima sam bio ljubavnik, a jednom sam čak spavao sa ženom najboljeg prijatelja dok je on bio u Rusiji - ispričao je Miki i objasnio kako se to dogodilo. - Drugar me je zamolio da budem u kući sa njegovom ženom dok je on u Moskvi i ja sam se preselio kod njih. U međuvremenu su se rodile emocije između nas dvoje i imali smo seks. Kako bih ispao fer, sutradan sam pozvao druga i rekao mu šta se desilo, a on me samo pitao da li se ona šetala gola preda mnom, pa sam zbog toga poklekao - istakao je Đuričić. (A. Đ.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.