UČESNIK PAROVA OČAJAN ZBOG EREKCIJE KOJA TRAJE 2 MESECA! Boli me kad idem napolje i bojim se prvog odnosa! (FOTO)
Foto: Printscreen

plaši se da ga neko ne povredi dole

UČESNIK PAROVA OČAJAN ZBOG EREKCIJE KOJA TRAJE 2 MESECA! Boli me kad idem napolje i bojim se prvog odnosa! (FOTO)

Ima erekciju, koja sada traje već dva meseca, i kako kaže, bukvalno je postao talac svog penisa jer njegov polni organ se našao u centru pažnje

Objavljeno:

Modni stilista Neven Ciganović je nakon operacije nosa dobio pripaizam, bolnu neželjenu erekciju, izašao je iz bolnice i pokušava da svoj život dovede u normalu.

"Ok sam, iako nisam skroz ozdravio. Boli me kad idem napolje i kad moram da se utegnem u usku odeću. Ne mogu da nosim suknju. I trenerka je uska odeća. I veš me steže. Odeća me mnogo sputava. I imam osećaj da mi svi bulje u međunožje. Izbegavam gužve da me neko ne bi dole povredio", izjavio je bivši učesnik "Parova".

On se požalio da se plaši budućih intimnih odnosa.

"Dignut mi je već dva meseca. Kad si pod opštom anestezijom, do toga može da dođe. Čitao sam malo i informisao se o tome. To što je i dalje u erekciji, to je posledica mojih krvnih sudova. Doktor mi je rekao da ta bolest, prema njegovom iskustvu, traje oko tri meseca. Znači još mesec dana moram da izdržim s tom nuspojavom. Kroz nekih mesec dana bih mogao da imam i seksualne odnose. Ali, s obzirom na situaciju, neću tako rano. Malo se i bojim prvog seksa", zaključio je Ciganović.

(Espreso.co.rs/ Izvor: 24sta.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.