STRAŠNO DA STRAŠNIJE NE MOŽE BITI! Zadrugar se UNEREDIO i digao sve na noge: Vratili mi se stari PROBLEMI! (VIDEO)
Foto: Printscreen

drama trajala celu noć

STRAŠNO DA STRAŠNIJE NE MOŽE BITI! Zadrugar se UNEREDIO i digao sve na noge: Vratili mi se stari PROBLEMI! (VIDEO)

Zadrugari su odmah skočili da zovu lekara, pa su lupali na vrata

Objavljeno:

Svi zadrugari ostali su šokirani, kada se Miki Đuričić pojavio sa mokrom trenerkom u predelu butina. Miki je tokom večeri imao probleme i sa grlom, zbog čega mu je bilo muka. Međutim uspeo je i da napravi peh u kuhinji, kada je spremao večeru.

Ovo ponašanje bila je gluma pčelara iz Kupinova, jer je on ranije u toku noći dobio tajni zadatak. Mikijeva obaveza bila je da se ponaša čudno, dok svi zadrugari ne odu na spavanje. Zadatak je uspešan, ako ukućani primete da se ponaša čudno.

foto: Printscreen

Miki je zadatak prihvatio ozbiljno, pa je odmah krenuo da ga izvršava. Odlučio je da prva faza njegovog plana, bude problem sa grlom. On se žalio kako puši čak pet kutija cigareta dnevno, i da mu se zbog toga nešto zaglavilo. Zadrugari su odmah skočili da zovu lekara, pa su lupali na vrata.

Za to vreme, Miki je šetao po dvorištu i trudio se da odglumi ovaj problem do kraja, u čemu je uspeo. Otišao je do kupatila gde je "izbacio šlajm" koji ga je navodno snašao, a onda seo sa Banetom i namerno zapalio novu cigaretu. Čolak je odmah počeo da ga savetuje kako duvan treba da ostavi, makar do sutra, zbog zdravlja.

- Je*o zdravlje, ako ne mogu da pušim - odgovorio mu je Miki.

Sve vreme tajnog zadatka, Miki je ispuštao određeni zvuk. Kada se iz dvorišta prebacio u kuhinju, kako bi cimerima napravio večeru, uspeo je i da se "poseče". To je takođe bila njegova gluma.

- Imao sam zamišljenog prijatelja. On se nije pojavio već 25 godina, jer ga je deda bacio u bunar. Hoće li narod misliti da sam lud? - izjavio je Miki.

U trećem delu plana, Đuričić je uzeo sunđer i vodu, a zatim se polio po trenerci, kako bi ostali zadrugari pomislili da se uneredio i da ima problem sa bešikom. Krišom je pozvao Lepog Miću, da mu pomogne u ovoj situaciji, a pevač je ostao bez teksta kada je video šta se Mikiju "desilo".

Nakon toga, Miki je otišao u dvorište i počeo da se smeje, jer ni sam nije mogao da veruje koliko dobro glumi. Odmah je ponovo pozvao Lepog Miću, kako bi odigrao svoju ulogu do kraja.

- Jesi ti video šta se desilo? Druže nemoj me za*ebavati. Da li video neko ovo od ove dece? Neće to prikazati na televiziji? Mislim da je ovaj mali Anđelo provalio, on ako je video reći će Slobi, on Luni. - zabrinut je bio Miki, dok ga je Lepi Mića tešio.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.