MRAČNA PROŠLOST MARKA DNK: Zaključavao Divnu i ćerku u spavaću sobu, dok je u dnevnom boravku bio sa ljubavnicom! (FOTO)
Foto: Printscreen

divna joj kuvala kafu

MRAČNA PROŠLOST MARKA DNK: Zaključavao Divnu i ćerku u spavaću sobu, dok je u dnevnom boravku bio sa ljubavnicom! (FOTO)

Učesnik „Zadruge“ pod ključem držao suprugu i ćerku kad je u kuću dovodio švalerke, ona mu se osvetila tako što ga je prevarila sa Žikinim sinom

Objavljeno: 11:09h

Turbulentan život Divne Milovanović nije nimalo lak, iako se ona trudi da vešto prikrije prošlost i nasilno ponašanje nevenčanog supruga Marka Kocića. Ona je bukvalno zbog ljubavi prema njemu spremna na sve, čak i da trpi njegovo maltretiranje i ponižavanje.

Kako Kurir Stars saznaje, Marko je svojevremeno dovodio ljubavnicu u njihovu kuću! On je navodno Divnu i njihovu ćerkicu Kristinu zaključavao u spavaću sobu da bi sa švalerkom imao seks u dnevnom boravku.

foto: Printscreen

- To je malo selo, sve se čuje, vidi i zna. On se viđao s nekom mlađom devojkom, koju je nekoliko puta dovodio kući. Divna nije imala pojma da su oni u šemi, čak joj je kuvala kafu. Rijaliti učesnik terao je ženu u spavaću sobu i zaključavao je, s opravdanjem da ima važan razgovor s „prijateljicom“ u četiri oka. On je za to vreme imao seks s njom u dnevnoj sobi - otkriva komšija učesnika „Zadruge“, koji je insistirao na anonimnosti.

Pozvali smo njihovog prvog komšiju Žiku, ali na telefon se javila njegova žena Vesna.

- Celo selo priča da je Marko dovodio devojke kući, a da Divna nije smela da bude u toj prostoriji! - kaže Vesna Vučković, sa čijim sinom Draganom je Divna navodno Marku uzvratila preljubu!

foto: Printscreen

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.