Luna rekla Slobi da se vrati ženi i brutalno ga izvređala, a kad se pokajala i prišla njegovom krevetu NEPRIJATNO SE IZNENADILA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

nikako to nije očekivala

Luna rekla Slobi da se vrati ženi i brutalno ga izvređala, a kad se pokajala i prišla njegovom krevetu NEPRIJATNO SE IZNENADILA! (VIDEO)

Sinoć je na žurci došlo do žestoke svađe između Lune Đogani i Slobe Radanovića

Objavljeno:

Do svađe između novopečenog para došlo je jer je Sloba popio više piva nego što treba, pa se malo više opustio. U jednom momentu udario je laktom o zid, što se Luni nikako nije svidelo, pa ga je žestoko napala i izvređala.

Zamerila mu je zbog nasilničkog ponašanja i celo veče je bežala od njega, pa je Sloba rešio da joj priđe i porazgovara sa njom, ali mu je ona poručila da se slobodno vrati svojoj ženi i da joj više ne treba.

Njega je ovo jako uvredilo, pa joj je rekao da mu je tom rečenicom u očima "pala do dna", nakon čega je otišao da spava.

foto: Printscreen

Međutim, Luna je shvatila da nije trebalo da mu kaže da se vrati ženi, prišla mu je pokajnički, ali ovakvu njegovu reakciju nije očekivala.

- Što si opet odvojio krevete? Nećeš da spavaš više sa mnom? - pitala je Luna.

- Ne - odgovorio je.

- Nikad više? Je li? - čudila se Luna smejući se sa Teodorom.

- Koliko god da sam popio nisam popio mozak svoj, kapiraš... Ja znam šta razmišljam, o čemu razmišljam i u kakvom sam odnosu sa nekim - rekao je Sloba.

- Jel te boli ku*ac za mene? - pitala je Luna.

foto: Printscreen

- Ne, mene ne boli ku*ac za tebe, ali tebe očigledno boli ku*ac za mene, čim si izjavila ono. Toliko od mene - konstatovao je Sloba.

- Je l' nećeš više da spavamo zajedno? - nastavila je Luna.

- Ja sam se odvojio, a ti radi šta hoćeš - rekao joj je Sloba.

Pogledajte kako je izgledala ova rasprava:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.