KAD SE VRATIM, MRTVA JE! Veštica osula paljbu i ogromne pretnje, A TEK KAD ČUJETE NA KOGA SE ODNOSE!
Foto: Printscreen/Instagram/andjela_vestica

NE ODUSTAJE

KAD SE VRATIM, MRTVA JE! Veštica osula paljbu i ogromne pretnje, A TEK KAD ČUJETE NA KOGA SE ODNOSE!

Fanovi iskusne rijaliti igračice pokrenuli su peticiju da se ona vrati u "Zadrugu"

Objavljeno:

Bivša porno glumica Anđela Veštica je pre dva dana diskvalifikovana iz rijalitija zbog sukoba sa rediteljkom Jelenom Golubović.

ANĐELA VEŠTICA IZBAČENA IZ ZADRUGE: Jednim udarcem PATOSIRALA Jelenu Golubović! Pogledajte kako je izgledala ova TUČA! (VIDEO)

Prepirka između Golubovićeve i Veštice je samo bila kap koja je prelila čašu i dovela do fizičkog obračuna između dve zadrugarke, jer je Anđela već bila van sebe zbog situacije sa bivšim ljubavnikom Nemanjeom Đerićem Đeksonom.

foto: Printscreen

Fanovi iskusne rijaliti igračice pokrenuli su peticiju da se ona vrati u "Zadrugu", nakon čega je Anđela putem društvenih mreža pozvala svoje pratioce da je potpišu.

TRESLA SAM SE I PLAKALA! Jelena u haosu nakon što je PREBILA Anđela, ne može da dođe sebi! (VIDEO)

foto: Printscreen

Veštica se danas oglasila na Instagramu, te je uputila poruku kojom se zahvalila obožavaocima na podršci, ali je i stavila do znanja da ne odustaje od učešća u rijalitiju.

ŠOU SE NASTAVLJA, AL U KUR*U BEZ MENE! Oglasila se Anđela Veštica posle izbacivanja iz RIJALITIJA i prebijanja rediteljke!

- Srdačan pozdrav za sve koju uzimaju naslovne strane preko mene, hvala ali daleko nećete dogurati. I beskrajno hvala na podršci, OPET IDEMO DALJE, DOK SE NE VRATIM NE ODUSTAJEMO!!!! - napisala je Anđela i još jednom naglasila da ne planira da odustane od povratka u rijaliti - napisala je ona.

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.