FUJ, DA SE ISPOVRAĆAŠ, ŠTA RADIŠ ŽENO, OVDE SMRDI KAO LEŠ! Zorica napala Divnu, a od ove gadosti nikom nije dobro! (VIDEO)
Foto: Printscreen

FUJ!

FUJ, DA SE ISPOVRAĆAŠ, ŠTA RADIŠ ŽENO, OVDE SMRDI KAO LEŠ! Zorica napala Divnu, a od ove gadosti nikom nije dobro! (VIDEO)

Na samom početku sastanka, Lepi Mića izneo je kao glavni problem nehigijenu u kojoj žive

Objavljeno:

Danas je u Zadruzi održan porodični sastanak, a zadrugari su od Velikog šefa dobili pismo i zadatak da na istom razgovaraju o problemima koji se javljaju među njima, kao i da prokomentarišu dešavanja, ali i da jedni drugima kažu šta misle.

POLICIJA JE OBAVEŠTENA, ČEKA SE SLEDEĆI KORAK! Poslušajte snimak na kom MLADA učesnica Zadruge nudi KOKAIN po 90 evra gram! (VIDEO)

Na samom početku sastanka, Lepi Mića izneo je kao glavni problem nehigijenu u kojoj žive, s obzirom na to da mnogi ne vode računa o tome. Sa tim se složio i Anđelo. Zorica Marković, kao što smo i navikli od nje, i ovog puta bila je oštra.

foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Divna, na koliko dana ti kući menjaš posteljinu? Koliko si ovde, a nisi promenila?

NIKAD GORA PERVERZIJA U ZADRUZI! Mina zajahala Đeksona, a on odlepio: Spržila si mi pi*u! (VIDEO 18+)

- Kući perem svaki dan, a ovde nisam promenila od 6. septembra - bila je iskrena Divna, pojedini zadrugari bili su u šoku zbog ovog Divninog priznanja.

foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Ko neće da promeni posteljinu, skinućemo im i nek spavaju na golom dušeku. Ja ću im skinuti, molim lepo. Ćeraćemo se, jutros sam mislila da je nešto crklo - zapretila je Zorica.

Sloba je pred svima zapevao pesmu koju je posvetio ŽENI, a ono što je Luna potom uradila ŠOKIRALO JE SVE ZADRUGARE! (VIDEO)

O čemu su još zadrugari raspravljali na porodičnom sastanku, pogledajte u video-snimku:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.