NIJE VIŠE MOGLA DA ĆUTI! PROGOVORILA DUŠANOVA MAJKA: Evo šta misli o potencijalnoj SNAJKI Anđeli Veštici!
Foto: Printscreen

rekla je sve

NIJE VIŠE MOGLA DA ĆUTI! PROGOVORILA DUŠANOVA MAJKA: Evo šta misli o potencijalnoj SNAJKI Anđeli Veštici!

Ona prati najgledaniji rijaliti po ceo dan

Objavljeno:

Rukometaš Dušan Zdravković u rijalitiju ''Zadruga'' pokupio je mnoge simpatije svojih cimera, ali i gledalaca kraj malih ekrana. U novoizgrađenom gradu nadomak Beograda još se ni sa kim nije sukobio ni verbalno ni fizički, a njegova majka Jelena tvrdi da je veoma ponosna na svog naslednika i da bi bila srećna da on u najgledanijem rijalitiju pronađe svoju srodnu dušu.

Ponosna majka tvrdi da je njen sin u rijalitiju isti kao i u spoljnom svetu.

- U principu, Dušan je takav. On ne ulazi u duele i svađe i to ne radi ni u realnom životu. Njemu tamo nema, u suštini, ko šta ni da zameri. On je takva osoba, ja ne znam koliko je to dobro za rijaliti, ali generalno on u prirodni nije svađalica. Meni se dopada, dopada mi se što ne staje na žurkama, što je energičan, peva - rekla je Jelena i dodala:

foto: Printscreen

- Svestan je još kamera, ali generalno je takav i prirodno. Kada ima nešto da kaže, on će to reći. Ne voli plastične situacije i ne voli da pravi plastičnu frku. Za mene je on super, možda nisam objektivna, ali zaista mi je super.

Zanimalo nas je da li bi se dogodio incident ukoliko bi neko bez osnova nasrnuo na Dušana verbalno ili fizički, a Zdravkovićeva nam je rekla sledeće:

- Da ga neko isprovocira, on bi to iskulirao. Mislim da bi iskulirao takvu situaciju.

Kako je fizički pokupio simpatije mnogih učesnica, ali i mnogih pripadnica lepšeg pola van rijalitija, pitali smo Jelenu kako joj se dopada ''nova potencijalna snajka'', a ona je o Anđeli Veštici pričala kroz osmeh.

- On i Anđela su mi super. Imaju neku energiju, neke visoke vibracije. Oboje su istog duha i nekako su gabaritni (smeh). Vidi se da su pre svega dobri drugari i da su našli neku sponu između sebe. Ne znam da li je ona baš njegov tip devojke, ali da imaju dobre vibracije - imaju - iskrena je bila Dušanova majka, nakon čega nam je rekla da ne bi imala ništa protiv i da on Anđelu dovede kući.

foto: Printscreen

- Ja generalno nemam problem s tim kada je u pitanju njegov izbor, stvarno. Ne bi mi smetalo. Uvek postoji mogućnost da se zaljubi i sve to mi je jako simpatično - istakla je Jelena.

Iako poljubac između Dušana i Zorane Stefanov nije videla na Televiziji Pink jer se dogodio kasno u noć, Jelena tvrdi da joj je Zorana veoma simpatična i nimalo je ne čudi što njen sin ima takvu naklonost lepšeg pola u ''Zadruzi''.

- Sa Zoranom se ljubio, ona je meni tako jedan mali zvrk. Tako je doživljavam. Jako mi je simpatična. On je uvek imao naklonost pripadnica lepšeg pola. On ima u realnom životu više drugarica nego drugara. Ima on tu energiju sa ženama - zaključila je Zdravkovićeva majka.

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.