ŽARKU SE SVIĐA SAŠKA, gaji emocije prema njoj! OGLASIO SE MUŽ PEVAČICE, nakon ogromnog skandala u Zadruzi!
Foto: Printscreen

ovo je jegova priča!

ŽARKU SE SVIĐA SAŠKA, gaji emocije prema njoj! OGLASIO SE MUŽ PEVAČICE, nakon ogromnog skandala u Zadruzi!

Uvek sam smatrao da, iako je rijaliti, da muškarac ne sme da dozvoli sebi da bude nasilnik prema ženama

Objavljeno:

Nakon celodnevnih događaja u Zadruzi, gde smo imali prilike da vidimo kako je Žarko Stojanović nasrnuo na Sašku Karan i polio je fekalijama, a zatim lomio tanjire i fontanu u impresivnom gradu, produkcija je morala da pozove policiju. Kako Saška već par dana ima sukob sa Žarkom, pozvali smo njenog supruga, Aleksandra Gazivodu, da nam prokomentariše sve što se događalo danas.

Uvek sam smatrao da, iako je rijaliti, da muškarac ne sme da dozvoli sebi da bude nasilnik prema ženama. Iznenadio me Žarko, za njega su govorili da je okej i da nije ispoljavao takvu vrstu nasilja. Hteo je da odigra jako prljavu igru, pokušao je da izazove Sašku, verovatno znajući šta je radila. On je nije izazivao do sada, a kada su donete veće kazne za nasilje i vređanje, on je tada pokušao na jedan bezobrazan način da je udari - rekao je Aleksandar za portal Pink.rs.

Aleksandar je dodao da smatra da je njegova supruga pobednica u celom slučaju:

foto: Printskrin/Youtube/Farma

Mislim da ga je Saška na psihičkoj bazi pobedila, da je pukao, možda postoje i neki drugi razlozi, možda gaji neke vrste simpatija prema našem velikom prijatelju Milanu Miloševiću, ne znam, ali mislim da mu je Saška smetala sve vreme, možda je i to negde uzrok njegovog psihičkog rastrojstva gde je on na jedan nasilan i bezobziran način nasrnuo na nju i na kraju bio pobeđen.

foto: Printscreen

Na kraju, suprug učesnice Zadruge rekao je da, ukoliko Žarko ostane, mora da poseti lekara:

Mislim da je on u jednom lošem psihičkom stanju i moj je savet da, eventualno ukoliko ostane, porazgovara sa psihijatrom. Mislim da je to što je uradio znak neke psihičke devijacije u ovom momentu.

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.