PROGOVORIO BRAT DIVNE DNK: Istina je da vara muža, ali i Marko vara nju! O mojoj sestri brine kao matora baba o kokoški!
Foto: Print Screen Youtube

ko tu kome šta?

PROGOVORIO BRAT DIVNE DNK: Istina je da vara muža, ali i Marko vara nju! O mojoj sestri brine kao matora baba o kokoški!

Ušao bih u "Zadrugu", zašto da ne! To mi je prilika da se zbližim s Macom Diskrecijom. Za početak može da mi sedne u krilo, kaže Zlatko Milanović

Objavljeno:

Zlatko Milanović, polubrat Divne Milanović, koji radi u selu Dubnica kao čuvar lokalnog bazena, važi za osobu koja ima preku narav, ali o svojoj sestri rado je govorio i o njenom braku sa Markom.

On je na samom početku otkrio da je verovao da će njegova sestra Divna jednog dana postati poznata.

- Da vam iskreno kažem, nadao sam se da će da postane popularna. Ima dar da bude TV zvezda. Odmalena se modirala i provodila vreme ispred ogledala, tako da nisam iznenađen. Sve mi je bilo jasno posle "Moćnog programa", znao sam da će i dalje biti na televiziji", kaže Zlatko, a zatim se osvrće na priče da je njegova sestra neverna Marku.

foto: Printscreen

- Ne smeta mi kada za Divnu kažu da vara muža, jer to jeste istina. Vara i nju Marko. Kad hoćeš tuđe, moraš da daš i svoje. On o mojoj sestri brine kao stara baba za kokošku. Marko je veliki ženskaroš i Divnu samo iskorišćava. Zameram mu što se napio i što je nasrnuo na Anđelu Vešticu - iskren je Zlatko, koji je potom otkrio da bi se rado pridružio svojoj sestri u rijalitiju.

SLIKA KOJA JE OBIŠLA SVET! Ovaj DETALJ s venčanja Cece i Arkana zapanjio je sve! (FOTO)

- Ušao bih u "Zadrugu", zašto da ne! Pored sestre, podržavam Macu i baba Žižu. Sviđa mi se i Anđela, taman je za mene. Baš se spremam da odem na svadbu, pozvali su me iz produkcije. To mi je prilika da se zbližim s Macom Diskrecijom. Za početak može da mi sedne u krilo. Ma. poveo bih kući i Anđelu Vešticu i Macu Diskreciju, ja ću u sredinu, pa šta bude neka bude - kaže Milanović i otkriva na koji bi način pomogao sestri ako bi ušao u rijaliti.

foto: Print Screen Youtube

- Pošto se Marku Maca sviđa mnogo, kada bih ja ušao i osvojio je, on bi bio mnogo ljubomoran, tako da bi morao da bude sa Divnom. Ma svima bi bilo dobro - zaključio je Zlatko.

foto: Printscreen

(Espreso.co.rs / Izvor: kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.