ZLOSTAVLJAO ME KAO DETE, GOLU ME JE... Marijana ispričala kakve je sve užase preživela od strane ROĐENOG OCA! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

otac JOJ JE NANEO MNOGO ZLA

ZLOSTAVLJAO ME KAO DETE, GOLU ME JE... Marijana ispričala kakve je sve užase preživela od strane ROĐENOG OCA! (FOTO)

Učesnica "Parova" vuče teške traume iz detinjstva - majka Ćinka joj je iznenada nestala nakon bombardovanja, a potom joj je otac Branislav optužen za porodično nasilje

Objavljeno:

Marijana Marković, učesnica rijalitija "Parovi" imala je jako teško detinjstvo. Bila je žrtva porodičnog nasilja, sa ocem koji joj je naneo mnogo zla.

Ona je pred ulazak u rijaliti otkrila stravične detalje iz svog života.

- Kad sam imala pet godina, majka mi je nestala bez traga i glasa. Ona je bila usvojeno dete, bez roditelja i imala je težak život. Iznenada je nestala i više je nikada nisam videla. Stalno mislim o njoj. Ne znam ni gde je ni s kim je, da li je dobro. Nadam se samo da je živa. Svake noći plačem za njom. Volela bih da je zagrlim, poljubim, da se ispričamo kao majka i ćerka. Fali mi to. Taj osećaj i nedostatak koji me tišti jači je od bilo čega. Dođe mi samo da se sklonim od svih i samo plačem. Ta bol je neopisiva - rekla je Maja.

foto: Printscreen

S druge strane, pored nedostatka koji oseti za majkom, rijaliti takmičarka godinama ne komunicira s ocem Branislavom, koji je optužen za porodično nasilje.

- Otac mi je u zatvoru zbog nasilja u porodici. Tek bi za četiri i po godine trebalo da bude pušten na slobodu. Fizički je maltretirao brata i mene. Tukao me je, zlostavljao, izbacivao nas je na ulicu gole i bose. Nikada neću zaboraviti kada me je bezosećajno šutirao u stomak kad sam bila mala. Ma, dete! I danas se pitam šta sam bila zgrešila, pa se tako ponašao prema meni. Zatvarao nas je u sobu i nije nam dozvoljavao da se družimo s drugom decom. Zimi nas je izbacivao na sneg, satima smo se smrzavali. Verujte da smo brat i ja preživeli pravi pakao. Oca ne želim ni da vidim ni da čujem, ne postoji za mene. Majka mi je zaista potrebna. Da je bila tu, verujem da se ništa od ovoga ne bi desilo i da bih imala srećno detinjstvo - rekla je Marija.

Završio je u zatvoru kao i njen brat, kome je nemešteno da bude uhapšen.

Oni su se sreli u Zabeli, a Marijana je sada opisala i njihov susret.

"Pokušao je da zagrli mog brata, a on mu je rekao da ga ne grli i da od nas ne može ništa da očekuje... Pitao je za mene, da li sam se udala, ali mu je zabranio da pita za mene jer sam ga se odrekla i ne želim ga u životu. Taj čovek mi ne nedostaje, ne osećam grižu savest, ne želim da ga vidim!" rekla je stanarka vile, a ova priča ostavila je snažan utisak na sve ukućane.

foto: Printscreen

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.