SLOBINA MAJKA OTKRILA ISTINU! Kristina me je razočarala i UVREDILA, neću da je vidim! Moj sin je zaljubljen u Lunu!
Foto: Dragan Kadić

nastavlja se...

SLOBINA MAJKA OTKRILA ISTINU! Kristina me je razočarala i UVREDILA, neću da je vidim! Moj sin je zaljubljen u Lunu!

Majka Slobe Radanovića prvi put za medije govori o bračnim problemima svog sina i ljubavi koja se sa Lunom Đogani dogodila u rijalitiju "Zadruga"

Objavljeno:

Afera između Lune Đogani i "Pinkove zvezde" Slobe Radanovića, koja potresa javnu scenu, prerasla je u otvorenu ljubav u rijalitiju "Zadruga" upravo sinoć. Tim povodom svoje mišljenje dala je konačno i Slobina majka Draginja Radanović. Podsetimo, oženjeni pevač se u "Zadruzi" zbližio sa Lunom Đogani, a nakon toga je imao iznenadnu posetu zakonite supruge Kristine Kockar, posle čega ništa nije bilo isto - nakon turbulentne noći potegla se priča da mu je brak pukao, a o svim dešavanjima prvi put govori njegova majka Draginja (67), koju pogađaju napadi na njenog sina i brojne neistine o njegovom životu.

foto: Printscreen

"Bila sam bolesna, pre nekoliko večeri završila sam i u Urgentnom centru. Danas sam, hvala Bogu, malo bolje. Srčani bolesnik sam, te priče o njemu me veoma pogađaju", rekla je Draginja na samom početku, a onda priznala da je veoma vezana za sina, zbog čega joj teško pada sve što mu se nedeljama unazad dešava.

"Rodila sam ga u 40. godini, bolesna, sa jednim veštačkim kukom. Podigla sam ga, nisam dozvolila da bude bezobrazan, da se oda porocima, već sam ga vaspitala kako sam znala i umela. Rekla sam mu da u "Zadruzi" bude fin i kulturan, da ne psuje, ne vređa druge... A to što se zaljubio?! Pa, šta ja tu mogu? Nije greh, a ni zločin zaljubiti se", rekla je Slobina mama, koja je odmah potvrdila da se njen sin zaljubio u Lunu Đogani. Ipak, pre priče o Luni, osvrnula se na snajku Kristinu i spekulacije da je sa njom u braku zbog interesa.

foto: Printscreen

"Pričaju da se oženio zbog interesa... Sloba ima i kuću i lično svoj stan, nije bez ikoga, ima nas. Ja da blatim nikoga neću, kad bude izašao i video šta je i kako je, neka reši sam. Stvari sam mu poslala što sam imala, kupiću ako još bude trebalo, ali ja da se raspravljam ne želim. Samo sam rekla Kristini, kad se vratila iz Kine, pre njenog ulaska u "Zadrugu": "Molim te k'o Boga, nemoj da tamo praviš cirkus. Ako imaš nešto, kaži sa strane, da se ne brukate. Ako voliš svog supruga, pokaži mrvicu poštovanja prema njegovim roditeljima". Međutim, spustila mi je slušalicu i od tada se ne čujemo. Taj njen ulazak je bio grozan, zaista grozan", iskrena je Draginja, koja pretpostavlja šta bi mogao biti uzrok problema u njihovom braku. "Ona je bila po svetu, on dođe, sedi ovde... Pa, normalno da će svaki muškarac da traži to što njemu fali. On je toliko miran, a dozvolio je da mu ona to sve uradi... Valjda će se trgnuti i uraditi nešto od svog života", dodala je.

Nedavno je Kristinina rekla da je sve muževljeve stvari dala u dobrotvorne svrhe i da mu nove pošalje mama. Čim je čula snajine reči, pozlilo joj je.

foto: Printscreen

"Te večeri sam stigla u Urgentni centar. To mi je toliko teško palo, kao slom živaca da sam dobila! Zvala sam njegove drugare, došli su i odneli mu stvari. To što je Kristina uradila je jako ružno i podlo. Mogla je da me pozove i da mi kaže:"Hajde da vidimo šta ćemo, da mu pošaljemo stvari, a on i ja ćemo da rešimo šta imamo kad izađe". To bi bilo ljudski. Ne tražim da me ona voli, ali bar mrvicu poštovanja... Ja sam svoj život rizikovala njega da rodim. Ne znam šta će sa njima biti dalje, kako god odluče, kako ga god srce vodi – tako neka radi. Nju nije briga da li se piše dobro ili loše, a kod mene se zna – dobre su samo dobre stvari. Nikoga ne prljam, ne diram, niti ću da se svađam. Iz mojih usta nećete čuti lošu reč o bilo kome. Kako on reši, rešio je i ja sam uz njega."

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.