Kristijan popljuvao Staniju: Ti čuješ samo svoj glup glas! Zbog takvih kao što si ti, ja sam bio na robiji! (VIDEO) (FOTO)

Sad je stvarno kraj

Kristijan popljuvao Staniju: Ti čuješ samo svoj glup glas! Zbog takvih kao što si ti, ja sam bio na robiji! (VIDEO) (FOTO)

Do juče su se mazili i pazili, a danas se "čašćavaju" najgorim uvredama
Objavljeno:

Iako neverovatno zvuči, Kristijan i Stanija su imali žestoku svađu tokom tajnog zadatka. Tada je Golubović izvređao starletu na najgori mogući način. Kristijan izmasirao Staniji grudi, ali je imao i jednu zamerku na njih (VIDEO) (FOTO) Govorio je kako je Stanija niko i ništa, iako se do juče ljubio sa njom. Tvrdio je da je ona najobičnija glupača, te da je njhovom prijateljstvu došao kraj. Ali on se dohvatio i samog rijalitija i rekao da je Farma nameštena.

Damir Dervišagić/Stanija Dobrojević
- Nećemo kontaktirati na onom nivou na kom smo bili. Of i kraj, kao pored smrdljivog sira da prolazim. Ja ti juče ni 2 reči nisam rekao, za mene je ona Nikojević, ne Dobrojević udarila konzervom u nos - pričao je Kristijan Jasmini Medenici. Kristijan će zbog ovoga patiti ceo život! Njegova žena uradila jedinu stvar koja može da ga slomi! Stanija, koja je ležala na krevetu preko puta, nije ostala bez komentara - Hajde vređaj. Vređaš devojku koja ti je prijatelj, samo si čekao priliku da me vređaš. Izabrala sam dečka koji me nije uvredio - rekla je Stanija.
Aleksandar Jovanović/Kristijan Golubović i Stanija
Golubović je nazvao glupačom jer smatra da ga je time izdala. - Ti si glupa, shvatili smo svi da si glupa. Ti čuješ samo svoj glup glas u glavi koji kaže "uradi tako da ljudi ne bi mislili" - nastavio je Kristijan sa uvredama.
Zorana Jevtić/Kristijan Golubović
Žestoki momak je potom tvrdio da Stanija sve radi zbog rejtinga, a farmere nazvao debilima. - Ja sam pravedan. Zbog takvih kao što si ti i Zadruga, ja sam bio 20 godina na robiji. Zbog takvih je propao svet. Ja naređenja ne primam ni od koga. Dao sam reč da ću sa vama debilima da budem ovde - vređao je Kristijan. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.