SUZE I JECAJI U PAROVIMA! Sina su mi prebili i strpali u auto, nakon toga se ubio, a ja sam ga zatekla! (FOTO)
Foto: Printscreen

stravična priča

SUZE I JECAJI U PAROVIMA! Sina su mi prebili i strpali u auto, nakon toga se ubio, a ja sam ga zatekla! (FOTO)

Majka Dragana Miloševića učesnicima "Parova" ispričala svoju potresnu životnu priču

Objavljeno:

Učesnici šeste sezone rijalitija "Parovi" sinoć su imali priliku da čuju surovu ispovest Dragane Jovićević, čiji se sin Dragan Milošević ubio zbog surovog i ponižavajućeg maltretiranja u jednoj kladionici u Kraljevu.

- Dragan mi je ispričao da su ga optužili da ih je cinkario jednom dečku, koji je sportista, i za kog mi nije poznato da je problematičan, nakon čega su počeli da ga tuku. Dragana su nakon prebijanja izveli iz kladionice stavili ga u auto i krenuli da ga voze, ali je on u autu ugledao pištolj i bejzbol palicu, i pretpostavivši da će nastaviti dalje da ga tuku, Dragan je iskočio iz auta u pokretu. On je bio žrtva velika, ti stariji ljudi, uključuji vlasnika i menadžera kladionice, manipulisali su Draganom i ucenjivali ga - otkrila je Dragana.

- Koliko bole majčine suze dok gleda svoje dete u belom kovčegu? - pitala se majka dečaka.

foto: Printscreen

- Na sudu, 5. aprila, je rekao da su oni uništili njegov život, a onda se posle 20 dana ubio u porodičnom domu. Kada su mi javili da se ubio, ja sam vrisnula i ispao mi je telefon, a kada sam stigla kući zatekla sam ga sklupčanog kao mače. Ispravila sam ga i radila reanimaciju 15 minuta. Kada je stigla hitna izašla sam ispred kuće i zapalila cigaretu, osetila sam neko olakšanje, a onda je izašla doktorka i pitala me da mi da nešto za smirenje, kada sam to odbila rekla je da su sve pokušali i izjavila mi saučešće - ispričala je Dragana dok su je ukućani nemo slušali i plakali.

Lepa Lukić je otkrila da je tri sata plakala kada je čula priču o prebijanju Dragana.

Podsetimo, Dragan Milošević (22) obesio se o vrata svoje sobe na Novom Beogradu, gde je živeo sa majkom i braćom u maju ove godine.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.