Ljudi, šta se ovo tamo događa?! LUNA OTKRILA SLOBINU TAJNU!  On voli muškarce, ja mu služim kao paravan... (FOTO)
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

ludilo nad ludilima

Ljudi, šta se ovo tamo događa?! LUNA OTKRILA SLOBINU TAJNU! On voli muškarce, ja mu služim kao paravan... (FOTO)

Blogerka je aludirala da njen oženjeni dečko zapravo voli muškarce i da je isuviše blizak s manekenom

Objavljeno:

Luna Đogani i Sloba Radanović ponovo su razmenjivali nežnosti u kupatilu! Pre nego što su se osamili i bili intimni, blogerka je odgovarala na pitanja publike koja pomno prati „Zadrugu“ i ispričala kako ona nema ništa s oženjenim pevačem i da mu služi kao paravan!

- Mi smo postali istraumirani da provodimo vreme zajedno, Sloba i Anđelo su stajali bliže nego on i ja, ja im služim kao paravan - našalila se Luna, misleći na Anđelov i Slobin prisan odnos.

A onda, kada su pomislili da ih niko ne čuje i ne vidi, pevač i blogerka su po ko zna koji put bili intimni u kupatilu, gde inače nema kamera ni mikrofona. Luna je prala veš, dok je Sloba bio pored nje i nešto joj tiho pričao, a potom se zaklonio iza zavese i počeo da je ljubi. Posle nekoliko sekundi, Radanović je izašao iz kupatila praveći se da se ništa nije dogodilo, a Đoganijeva je nastavila da pere veš. Iako se ništa od toga nije videlo, gledaoci „Zadruge“ mogli su jasno da čuju njihove sočne poljupce!

Luna je kasnije priznala Anđeli Veštici da će se boriti za Slobu iako je oženjen:

- Ja ga volim! Život bih mu dala! Kunem ti se, ja ga gledam i ne mogu da verujem da takav muškarac postoji, on sve ima, sve... Ja znam da će on da bude moj muž, sto posto sam sigurna u to, samo da izađemo odavde!

Sloba je toliko ljubomoran da je Luni zamerio što je plesala sa Saškom Karan. Pitao ju je šta to radi, a ona mu besno odgovorila:

- Ovo je rijaliti, navikni se!

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.