ŠTA JOJ JE SA KOSOM, NEĆE DA SE KUPA! Luna ne vodi računa o LIČNOJ HIGIJENI! Zadrugarke je napale, htela da umre od neprijatnosti  (VIDEO)
Foto: Printscreen

pregadno

ŠTA JOJ JE SA KOSOM, NEĆE DA SE KUPA! Luna ne vodi računa o LIČNOJ HIGIJENI! Zadrugarke je napale, htela da umre od neprijatnosti (VIDEO)

Higijena u Zadruzi nije baš na zavidnom nivou, a mnogi takmičari su se pomalo i zapustili

Objavljeno:

Luna Đogani, Sloba Radanović, Anđela Veštica i Jovana Tomić Matora proveli su sunčan dan u dvorištu, a dok se Sloba sunčao devojke su razgovarale.

Prepričavala su se dešavanja iz Zadruge, a Matora je u više navrata naglasila da će u rijalitiju skretati pažnju Luni na neke stvari, umesto mame Anabele.

Anđela je neposredno pre toga oprala kosu, pa je prokomentarisala kako joj treba mnogo vremena da se osuši, na šta je Luna rekla da i ona mora da opere kosu, ali da je mnogo mrzi da to radi.

foto: Printscreen

- Moraš da pereš kosu, izgledaš mnogo ružno tako! To sam ti već rekla, moraš da vodiš računa o sebi - odmah je skočila Matora, a Luna se pravdala:

- Znam, ali mnogo mi je nezgodno u ovom wc-u, a i nemam ovde odgovarajuće šampone za moju kosu - govorila je blogerka, kojoj je bilo vidno neprijatno.

Pogledajte kako je to izgledalo:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.