OTAC MI JE ZAPALIO MAJKU, PA SEBE! Jeziva ispovest učesnika Parova KAKVU NIKAD NISTE ČULI!
Foto: Youtube printscreen

auuuuu!

OTAC MI JE ZAPALIO MAJKU, PA SEBE! Jeziva ispovest učesnika Parova KAKVU NIKAD NISTE ČULI!

Tin je dodao da zbog svega toga ne želi kontakt ni sa braćom i sestrom

Objavljeno:

Najmlađi učesnik "Parova 6" je javno govorio o tome u kakvom je paklu živeo sa roditeljima.

- Moj otac je saznao da ga majka vara i otišao da je zapali, pa je sebe zapalio. Zamalo je umro i presađivali su mu 80% kože. Za mene je mogao i da umre. Ne želim ih u svom životu.

Tin je dodao da zbog svega toga ne želi kontakt ni sa braćom i sestrom:

- Braća i sestre su mi se javljali nakon prvog rijalitija, ali ja ne želim nikakve odnose sa njima jer oni nisu moja porodica. Ljudi koji odu iz mog života nemaju mesta da se vrate. Ja sam povređen jer ne znam zašto su me roditelji ostavili - rekao je on sa suzama u očima.

foto: Youtube printscreen

- Moju priču niko nije znao do 16-e, 17-e godine. Svi su mislili da ja imam savršen život, a niko nije znao da sam odrastao bez roditelja. Odrastao sam sa bakom i dekom do svoje 7. godine! U međuvremenu sam shvatio ko su moji roditelji. Moja baka je tada rekla da ne može više da brine o meni i da moram kod roditelja. I ja sam otišao kod njih, prvo je sve bilo okej. Onda su rođeni moja braća i sestra koji su mene zlostavljali, jer su loše živeli, jer su se mama i tata drogirali. Pravili su decu zbog naknada koje su dobijali.

Zlostavljali su me, jeo sam ispod stola, tata me je tukao... Onda je baka videla sve modrice i saznala sve. Oni su dobili dve kuće od države koje su zapalili. Onda sam ja pripao baki, a mama i tata su je tužili. Službeno su me dobili tek sa 15 godina od suda - šokirao je sve Tin.

(Espreso.co.rs / Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.