RODITELJI JE NATERALI DA UĐE U PAROVE: Miljana ima RAK grlića materice i lečiće se KAD IZAĐE???
Foto: Printscreen

da li je normalna?

RODITELJI JE NATERALI DA UĐE U PAROVE: Miljana ima RAK grlića materice i lečiće se KAD IZAĐE???

Od Miljane Kulić svašta može da se očekuje, ali ovo je previše

Objavljeno:

Iako je pred ulazak u Parove otkrila da ima ozbiljnu bolest, ona nije odustala od rijalitija.

- Dugo sam imala ginekološke probleme i mama me je odvela u jednu privatnu kliniku da me pregledaju. Uradili su mi ultrazvuk, Papa test i kolposkopiju. Mnogo sam se uspaničila tih dana, čak sam htela i da odustanem od "Parova", ali porodica me je ubedila da ipak uđem. Rekli su mi da će sve učiniti da me izbave kako nih nastavila lečenje ako sam stvarno tako bolesna - priča Miljana i nastavlja:

- Uradila sam i tumor-marker, kao i sve analize krvi. Rekli su mi da nije metastaza već da je na grliću materice neki problem. Još ispituju šta je u pitanju. Kod ginekologa se svaka oteklina naziva tumorom ili rakom, pa me ne čudi što oni odmah spominju te ozbiljne bolesti, ali ja ću ići redovno na kontrole i učiniću sve što treba da se izlečim. Nama u rijalitiju je dozvoljeno da izlazimo zbog lečenja, tako da ću se ja truditi da saznam rezultate i što pre krenem sa terapijom ako je potrebno.

Miljana se do sada nije žalila na neke probleme, a budući da ni njeni roditelji nisu pokušali da je izbave, nadamo se da dijagnoza na koju su lekari sumnjali ipak nije potvrđena.

(Espreso.co.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.