SVI SU ZANEMELI! ČULI SMO NAJJEZIVIJE PRIZNANJE U ZADRUZI: Pištoljem trudnu ženu isterao iz kuće, ali to nije sve! (VIDEO)
Foto: Printscreen

sve priznao

SVI SU ZANEMELI! ČULI SMO NAJJEZIVIJE PRIZNANJE U ZADRUZI: Pištoljem trudnu ženu isterao iz kuće, ali to nije sve! (VIDEO)

Marko i Divna DNK su jedni od popularnijih učesnika "Zadruge", pa nije čudno što polako u javnost isplivavaju detalji o ovom neobičnom paru iz Gložana

Objavljeno:

Kada se postave pitanja gledalaca saznamo mnogo toga o zadrugarima što možda nikad ne bi čuli. Tako je jedan od učesnika rijalitija ''Zadruga'', novinar Milan Milošević otkrio da je Marko DNK pištoljem pretio Divni dok je bila trudna sa njihovim detetom, kao i njenom bratu:

- Sedeli smo nas nekoliko i Marko je rekao da je pištoljem pretio trudnoj Divni, uperio u nju i terao je iz kuće, posle toga je nju i njenog brata i malu devojčicu isto terao istim pištoljem iz kuće, i policija je dolazila. Kasnije je odao da ga je sakrio, i da ga je kasnije prodao. Ona je po 6, 7 puta zvala policiju jer je on puštao glasno muziku i beba nije mogla da spava.

foto: Printscreen

Marko je priznao da je to radio, zbog njenog brata, i smejao se, što je razbesnelo sve ukućane, a posebno Lepog Miću:

- Je*em ti mater! Ja neću da spavam ovde, tražim zaštitu! - vikao je Mića.

Šta su zadrugari otkrili da je Marko radio u Zadruzi i čime ih je uplašio, pogledajte u videu:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.