MARKO DNK JE BIO U LUDNICI, A TAMO JE SADA NJEGOV BRAT! Pokušao je da ubije porodicu SEKIROM!
Foto: Printscreen

jezivo otkriće

MARKO DNK JE BIO U LUDNICI, A TAMO JE SADA NJEGOV BRAT! Pokušao je da ubije porodicu SEKIROM!

Rijaliti par Marko Kocić i Divna Milanović, poznati po učešću i emisiji DNK, sada su među najintrigantnijim igračima u Zadruzi

Objavljeno:

I dok mnogi ne odobravaju njegov prisan odnos sa Macom Diskrecijom naočigled ljubomorne žene, komšija Žika otkriva da Marka treba razumeti jer i sam ima psihičku bolest sa kojom se borio godinama unazad.

- Znam Marka otkako je bio dete. Divnu sam upoznao tek kada je Marko krenuo da se zabavlja s njom. Ona i Marko se ne slažu uvek baš najbolje, Divna ume često da pravi probleme, a on je mnogo dobar dečko. Njihovo dete čuva Divnina majka, ono ne zna gde su mu roditelji. Marko je konačno malo stao na noge i izvukao se iz problema, bio je mnogo bolestan ranije. Imao je probleme sa živcima. Bio je dugo u Toponici u bolnici za psihijatrijske bolesti, imao je ozbiljne psihičke probleme. Njegov brat već više od deset godina leži tamo, on je hteo sekirom da pobije celu porodicu, pa su ga tamo smestili. Mamu, babu, deduMarka, sve žive je napadao, bio je mnogo agresivan - kaže Žika i dodaje:

foto: Printscreen

- Marko radi sve što stigne za dnevnicu, za sve što ga pozovu. Nosi drva, radi na građevini, snalazi se za svaki dinar. Njihov brak opstaje zahvaljujući ćerkici od dve godine, a inače ih njegova porodica ne podržava.

(Espreso.co.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.