MA SVE ZVEZDA DO ZVEZDE! Ko je u Zadruzi ISTRIPOVAO da je bitna faca, i kako oni gledaju na SEBE!
Foto: Printscreen

jer to je najbitnije

MA SVE ZVEZDA DO ZVEZDE! Ko je u Zadruzi ISTRIPOVAO da je bitna faca, i kako oni gledaju na SEBE!

Trenutno najgledaniji rijaliti “Zadruga” iz dana u dan donosi najzanimljivije situacije

Objavljeno:

Iako većina učesnika nije poznata široj javnosti, mnogi svoja zanimanja ističu u prvi plan bilo da su kaskaderi, amaterski modeli ili potpuno zaboravljeni pevači iz devedesetih.

Za manje od dve nedelje emitovanja ovog pinkovog formata većina njih je pokazala svoja prava lica. Napadana Maca Diskrecija je izgleda najskromnija i najmanje halapljiva kada je hrana u pitanju. Dok ostali non stop razmišljaju šta će jesti i kome ukrasti nedeljni honorar, ova starleta je nesebična, i sve što “zaradi” podeli sa ostalima, a i jedina se druži sa Divnom DNK-a, dok je ostale gledaju ispod oka.

U isticanju svog “lika i dela” je zlatni trio “mega zvezdetina” a, to su pevačica Saška Karan kojoj je ovo četvrti rijaliti, samoprozvani Lepi Mića koji je “poznat” po patriotskim pesmama iz devedesetih i “kaskader” Uroš Ćertić koji na pitanje Lune Đogani da objasni kakav je to on kaskader, nije umeo da odgovori.

Ali je znao da nabroji tri svetske zvezde koje je “upoznao” u Kanadi, gde po njegovim rečima, radi. Naime, Ćertić je rekao tokom sastanka da je njemu produkcija ponudila ogroman honorar da bi ušao, kao i mnogim “zvezdama” u rijalitiju, i da su oni utabali put ostalim anonimusima koji se nalaze u ovom skupom pinkovom projektu. Maneken Anđelo Ranković je ustao i zapušio usta kaskaderu kome je rekao da on za njega nije nikakva zvezda i da lupa gluposti, i da su oni svi ovde poput i ostalih “anonimusa” jer da su toliko velika imena, ne bi ni bili ovde.

(Espreso.co.rs/Vivstars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.