SOCIJALNA SLUŽBA DOŠLA PO DETE DIVNE I MARKA DNK: Hteli da ga vode u dom, deda se umešao, nastao opšti haos! (FOTO)
Foto: Printscreen

izbio skandal

SOCIJALNA SLUŽBA DOŠLA PO DETE DIVNE I MARKA DNK: Hteli da ga vode u dom, deda se umešao, nastao opšti haos! (FOTO)

Socijalni radnici došli su kod roditelja Divne i Marka i hteli su da im oduzmu dete i odvedu ga u dom

Objavljeno:

Divna i Marko koji su se proslavili učešćem u emisiji DNK, u rijaliti su ušli bez znanja Divninih roditelja, a samo zahvaljujući deki male Kristine sprečeno je njeno oduzimanje.

U navedenoj informaciji ne bi bilo ništa sporno, da Divninim roditeljima nisu ostavili ćerkicu Kristinu, pod izgovorom da idu u Beograd na dva, tri dana, ne pomenuvši odlazak u rijaliti na neodređeno vreme.

Međutim, u drugom delu razgovora Toma je otkrio da su radnici iz Centra za socijalni rad dolazili kod njih zbog malene Kristine i, kako kaže, veruje da ih je neko prijavio.

foto: Printscreen

"Bili su iz socijalnog, dolazili su ovde. Odmah su došli, drugi dan. Kako su doznali da je dete kod mene. Neko mora da je prijavio, sigurno. Ja ih nisam prijavio. Nisam ja bio tu, samo je žena bila. Ona im je rekla da će da mi kaže da su bili. Uzeli bi dete i odveli u dom, ali nisu mogli bez mene", kaže Toma.

Na pitanje šta se dogodilo posle toga, te da li je Toma morao da potpiše neki dokument kako bi dete ostalo sa njim, otkriva:

"Bio sam u Svilajncu. Ja sam dete preuzeo. Sad će oni da imaju muku da ga uzmu od mene, kad dođu, otac i majka. Nisu mi ostavili dete, ja sam ga primio od socijalnog. Ostavili su ga bez ičega", tvrdi Toma.

foto: Printscreen

Na pitanje da li će dati dete Divni i Marku, Toma kaže da nije doneo odluku.

"Videću. Sad će da dođe prija iz Austrije pa ću da vidim sa njom. Možda ću im dozvoliti, možda neću. Znaš zbog čega možda neću? Ti uslovi tamo, majka može da ga istera iz kuće. A, ja da pustim dete neću sigurno", kaže Jovanović.

U daljem razgovoru, Toma je priznao da li bi Divnu i Marka primio kod njega.

"Ne sme onaj da dođe kod mene. Ja iako sam ostareo radim mnogo, a on nije naučio da radi. Mangupska posla", rekao je Divnin tata, a Markov tast.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.