RIJALITI JE POČEO I PRE RIJALITIJA! Ko se dogovorio sa kim za se*s, ko se TUKAO pre ulaska u Zadrugu i šta se zaista unutra dešava!
Foto: Promo

otkrivamo!

RIJALITI JE POČEO I PRE RIJALITIJA! Ko se dogovorio sa kim za se*s, ko se TUKAO pre ulaska u Zadrugu i šta se zaista unutra dešava!

Ekipa portala Espreso.co.rs saznala je šta se sve dešavalo sa glavnim učesnicima Zadruge i kakvi su planovi "pali" pre ulaska

Objavljeno:

Mislite da se sve dešava spontano u rijaliti programu? Ima i toga naravno, ali suština je osmišljena pre ulaska.

Kada su neki takmičari saznali da ulaze zajedno u rijaliti (mada je bilo i takvih uslovljavanja), glavna "ekipa" okupila se na gajbi jednog od učesnika gde su dogovorali "šta će i kako će". I ako mislite da se većina tek upoznala, to je greška, mnogi se odavno znaju i druže pre Zadruge , a malo po malo i to se otkriva.

Tako smo saznali da je Đekson i pre Zadruge bio sa Anđelom, da je Anđela ošišala Minu Vrbaški, Teodora je snimala pesmu sa Đansom, Luna sve muškarce poznaje...preko "Instagrama".

foto: Printscreen

Kako saznajemo, pre ulaska u Zadrugu, na tom "čuvenom" okupljanju, Anđela Veštica je pretukla Đeksonovu devojku koja je bila tu, a sve zbog njega! Jasno je da je posle toga Anđela preuzela komandu nad njim i rešila se "problema". Inače je Anđela išla od jednog do drugog i dogovarala sa kim će u kući imati seks.

Ništa bolje nisu ni ostale učesnice, samo što one kriju takve stvari, a Anđela je direktna i bez blama. Iskrena - saznajemo od našeg izvora koji je bio na licu mesta.

Imali su šifrovane reči za razne stvari, da ne bi došlo do zabune, a produkcija nije mogla ni da posumnja o čemu je reč, ali nećemo ni mi otkrivati sada jer bi upropastilo zabavu, možda je ok da kažemo da je zabavno ako poslušati kako neki koriste reč "ručak".

foto: Printscreen

Prepričavali su se događaji sa Lunom Đogani i kome se sve nabacivala preko Instagrama iporuka, a koliko je za verovati muškarcima kada prepričavaju takve stvari, na vama je da ocenite. Mi nekako i jesmo.

Unutar rijalitija, stvar je donekle ista. Sve devojke su željne, muškarci takođe. Postoje čak i varijante gde može da se ide, a da vas kamere ne uhvate, tako da unutar rijalitija ima mnogo stvari koje niste videli. Od alkohola i nekih supstanci? Ma sve može da prođe, samo treba osmisliti dobru taktiku.

I ako nama svima deluje kao da ovo što vidimo na tv-u je katastrofa, kraj sveta, prikaz nemorala i bluda. Još je gore ako malo čačnete po toj površini i saznate šta je sve to što se ne vidi, da znate...ne biste gledali na sve ovo istim očima. Nema finih, nema kulturnih,nema "strejtera". U pitanju je tempirana bomba koja će eksplodirati samo tako, a svemu diriguje sada već čuveni dirigent Mitrović i odlučuje ko ostaje, ko je dosadan, kome treba "napakovati" nešto zarad rejtinga i zašto Anđela samo sme da bije sve redom bez ikakvog upozorenja i kazne?

foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Mislite o tome, ovo je ipak naša sadašnjost, a i budućnost zar ne?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.