Ne možete ni da zamislite kakav je osećaj kad vam neko DAVI dete, a vi ne možete ništa! A o Anđeli...OGLASILA SE MAJKA MINE VRBAŠKI!
Foto: Printscreen

žena u šoku

Ne možete ni da zamislite kakav je osećaj kad vam neko DAVI dete, a vi ne možete ništa! A o Anđeli...OGLASILA SE MAJKA MINE VRBAŠKI!

Možete da zamislite kakav je osećaj kada gledate da vam neko davi dete, a Anđela je čak obećala da će je čuvati, priča Ivana Vrbaški

Objavljeno: 13.09.2017. 20:53h
  • 14

Ivana Vrbaški, majka maloletne učesnice “Zadruge”, koju je Anđela Veštica pre tri noći, u naletu besa brutalno ščepala za vrat i nekoliko sekundi davila, ispričala je u razgovoru  kakva je bila njena reakcija kada je potresne scene gledala na televiziji.


- Možete da zamislite kakav je osećaj kada gledate da vam neko davi dete. Da sam mogla, ušla bih u televizor... Šta mogu da vam kažem?! Mina je nekoliko dana pred ulazak u rijaliti dovela Anđelu da se upozna sa mnom, a ona mi je tada obećala da će da čuva i štiti moje dete - započinje razgovor Minina mama Ivana i objašnjava da je imala pozitivan prvi utisak o bivšoj plesačici.

foto: Printscreen

- Ne poznajem dobro Anđelu i zbog toga nemam oformljeno mišljenje o njoj, već samo nekoliko površnih utisaka. Ono što sam uspela da vidim je da Anđela mnoge stvari radi na mišiće, to je njen stav i tako se ona zapravo brani i bori kroz život. Skače na prvu loptu, prilično je agresivna, gazi preko svih i gleda samo sebe. To nije nužno loša stvar, jer se ljudi bore na jedini način na koji umeju. Ne mogu da kažem da je Anđela loš čovek, jer je njeno srce ogromno, jedino što joj zameram je nemogućnost da iskontroliše agresiju - kaže Minina mama i naglašava da su se nesuglasice između Mine i Anđele ipak izgladile.

- Videla sam da su se njih dve pomirile i nastavile da se druže ponovo. Iskreno, ne mogu da pratim rijaliti koliko bih htela, jer ceo dan provodim u bolnici uz bolesnu majku, za koju je Mina veoma vezana. Ona mnogo pati za bakom, koja ju je donela iz porodilišta, i koja ju je praktično othranila. Zbog toga je veoma povučena i ne liče na sebe, pogotovo jer je moja ćerka veoma jaka i otresita - kaže Ivana.

(Espreso.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media