Gastoz se raskantao sa Zoricom! A sve žene sveta će ga mrzeti kad vide kako je pukla ova ljubav!

Surovo ili ne?

Gastoz se raskantao sa Zoricom! A sve žene sveta će ga mrzeti kad vide kako je pukla ova ljubav!

Zatvoren prostor, prenaglašene emocije, uzrok su novih ljubavi, ali i – raskida!
Objavljeno:

Boravak u rijalitiju “Parovi”, prvo je spojio Zoricu Dukić i Nenada Marinkovića Gastoza, ali se čini da su među njima sve češće razmirice, koje oni donekle pokušavaju da sakriju. Putovali su u Pariz, upoznali jedno drugo sa svojim majkama, ali, po povratku u rijaliti “Parovi”, emocije su se uzburkale. Oni koji su gledali program, videli su da između Zorice Dukić i Nenada Marinkovića Gastoza nije sve baš kao na početku i da im ne cvetaju ruže u ljubavi. - Čim nađem nešto bolje, odmah idem dalje – rekla je Zorica Dukić, aludirajući na vezu sa Gastozom.

I pobednik prošle sezone je jasno rekao da ne može da bude u vezi sa Zoricom, posebno joj je zamerio ponašanje tokom emisije “Poželi pesmu”, rekavši da se ponašala “kao da ima vibrator u dupetu”. Mada su oboje to demantovali, Željko Stojanović je glasno rekao da su Zorica i Gastoz imali seks u rijalitiju, a Matora je to potvrdila kad je rekla da je našla iskorišćene kondome ispod kreveta, koji su brzo bačeni. - Zorica je pre svega prijatelj i mi smo započeli vezu neposredno pre povratka u “Parove” – rekao je Gastoz, pošto se vratio u rijaliti. Mnogi su mu savetovali da se mane Zorice Dukić, starija je i ima burnu prošlost, čak su i njegove “burazengije” – fanovi pisali po društvenim mrežama da je ne vole i da ona koči Gastozov uspeh. Međutim, izgleda je ovo što je Zorica rekla donelo prevagu.
Aleksandar Jovanović/Zorica Dukić
- Želim da se udam i imam porodicu –ispričala je Zorica Gastozu na proslavi svog rođendana, što internet zvezda nije prihvatila baš sa oduševljenjem. Ostaje da se vidi da li je ovo kriza u njihovoj vezi ili konačan raskid. A ako se ispostavi da je konačan raskid, onda je jasno da je Gastoz pobegao čim je čuo da Zorica želi nešto ozbiljnije, to jest bebu i brak. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.