NAJTEŽI POSAO U SRBIJI TRENUTNO! Obezbeđenje Zadruge radi bez PAUZE: Rekordni broj incidenata, opet TUČA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

pakao

NAJTEŽI POSAO U SRBIJI TRENUTNO! Obezbeđenje Zadruge radi bez PAUZE: Rekordni broj incidenata, opet TUČA! (VIDEO)

U rijalitiju "Zadruga" je veoma napeta situacija. Takmičari su tu samo 5 dana a do sada je došlo do rekordnog broja incidenata, te obezbeđenje neprestano radi

Objavljeno:

Najveći problemi poslednjih dana nastaju zbog manjka novca, a danas kada je podeljen novi džeparac, odmah se pojavilo, sada već svakodnevno, pitanje "Ko je kome uzeo pare". Smilja Janković ubeđena je da je Saška Karan uzela deo koji joj ne pripada, a bila je vrlo uporna da to svima i dokaže. Ona je zato počela da viče na sav glas kako je Saška lopov i kleptoman.

foto: Printscreen

"Smrdiš! Bazdi ti iz usta! Prljava si, idi se istuširaj spodobo jedna", bile su samo neke od uvreda koje je Saška uputila Smilji.

foto: Printscreen

Smilja Saški, naravno, nije ostala dužna tako da je nastalo glasno prepucavanje između ove dve učesnice. U jednom momentu Smilja je počela da proziva i Saškinu porodicu i da joj pominje ćerku, što je Sašku dovelo do ludila tako da ju je fizički napala. Tada je reagovalo i obezbeđenje, a na kraju je Smilja završila polivena kafom. Čitav ovaj incident možete pogledati u videu ispod teksta.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.