OGLASIO SE I ŽELJKO MITROVIĆ OKO SKANDALA! U čemu je problem što unosim bebu u rijaliti?
Foto: Zorana Jevtić

strašno

OGLASIO SE I ŽELJKO MITROVIĆ OKO SKANDALA! U čemu je problem što unosim bebu u rijaliti?

Podigla se velika prašina kada je Željko Mitrović najavio da unosi bebu od osam meseci u rijaliti program "Zadruga"

Objavljeno:

Mnogi su se oglasili na ovu temu, kritikovali, u neverici čitali vest, a sada je Željko Mitrović potvrdio medijska saznanja i ne vidi u čemu je problem.

Željko Mitrović najavio je ovaj projekat kao ekranizaciju stvarnog života i demistifikacijom produkcije, a u ceo taj njegov "Trumanov" plan spada i jedna beba.

- Godine 1998. nastao je “Trumanov šou”, a tačno 12 meseci kasnije Džon Demol je naglavačke izokrenuo celu TV planetu svojim “Velikim bratom”. Duboko sam ubeđen da je “Truman” Demolu bio glavna inspiracija, bez obzira na to što je Demol kao referencu pominjao Orvelovu “1984”. Duboko verujem da se u pomenutom filmu može naći mnogo više kolora za inspiraciju nego što ih je brzinski spoznao čuveni Demol! Što se tiče bebe, koju lično unosim u ovaj rijaliti, moram da primetim da se bebe rađaju i rastu u realnom svetu, a rijaliti po svojoj suštini nije ništa drugo do ekranizacija stvarnog života, pa tako mogu da učestvuju i žene u drugom stanju, mada mrzim taj termin, jer sam otac četvoro dece i uvek sam kod žene to stanje smatrao prvim, a ne drugim stanjem - rekao je Željko Mitrović u intervju za Alo!

foto: Zorana Jevtić

Kakva će biti sudbina ove bebe, za koju je navodno planirano da do svog punoletstva odrasta u rijalitiju, saznaćemo tek kada bude počeo ovaj šou program. razne su priče, od toga da je dete usvojene od strane Mitrovića, druga strana da ima biološke roditelje koji će možda ući u rijaliti, bilo kako bilo, Srbija će "pljuvati" po svemu ovome, ali će gledati i prepričavati svaki kadar.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.