MITROVIĆEV RIJALITI JE SAD PREVRŠIO SVAKU MERU: OVO je bilo STROGO ZABRANJENO u svakom šou, ali ovde nije!
Foto: Promo

rijaliti

MITROVIĆEV RIJALITI JE SAD PREVRŠIO SVAKU MERU: OVO je bilo STROGO ZABRANJENO u svakom šou, ali ovde nije!

Iako će učesnici biti javne ličnosti iz različitih sfera, oni će i te kako morati da zasuču rukave ako misle da prežive

Objavljeno: 15:37h

Rijaliti "Zadruga" koji će u sredu početi da se emituje na televiziji Pink već je privukao veliku pažnju javnosti, što najavama učesnika, što informacijom da će u posebno izgrađenom gradu biti i jedna beba.

Novi detalji se pojavljuju svakog dana, a posebno je zanimljivo i da će učesnicima u toku rijalitija, pomoću sredstava koja će im biti na raspolaganju i koja će moći da zarađuju radeći različite poslove, biti dozvoljeno da kupe i minute na društvenim mrežama i tako na trenutak "izađu" iz rijalitija. Oni će takođe moži i da plate poziv mobilnim telefonom kako bi razgovarali sa osobama iz spoljnog sveta.

foto: Profimedia

Iako će učesnici biti javne ličnosti iz različitih sfera, oni će i te kako morati da zasuču rukave ako misle da prežive. Osim što će uživati u gradu koji je sagrađen isključivo za potrebe rijalitija, njima će na raspolaganju biti različite radionice i poslovi koji im nisu bliski, ali kojih će morati da se late ukoliko žele glavnu nagradu.

- Čitav grad je sagrađen upravo za potrebe samog rijalitija da bi učesnici prikazali sasvim uobičajen život. Oni će na ulasku dobiti tri hiljade dinara i moraće da pokažu gledaocima na koji način će preživeti nedelju dana sa tom sumom. U kompleksu će se nalaziti razne prodavnice, a na učesnicima je kako će novac potrošiti. Oni će imati mogućnost da isti taj novac i zarade, ali isključivo svojim radom i trudom. U gradu će se nalaziti i radionica gde će učesnici moći da iskoriste svoju kreativnost i naprave razne zanimljive stvari koje mogu da prodaju i na taj način zarade. Naravno, prodaju svoje proizvode drugim učesnicima - otkriva izvor upućen u čitavu priču, i dodaje da novac može predstavljati problem ukućanima.

foto: Printscreen/Youtube/RTV Pink Official

- Oni će moći i da pozajmljuju novac jedni drugima. Finansije mogu biti glavni okidač sukoba među njima, a možda se i zbog toga nađu u sudnici koja se takođe nalazi u „Zadruzi“. Njihov izbor je da li će novac trošiti na hranu ili na neke druge stvari, s obzirom na to da će novcem moći da plate i poziv mobilnim telefonom, kao i minute na društvenim mrežama. Ali sve to bće jako skupo i predstavljaće luksuz za učesnike. Samo oni najspretniji i najdovitljiviji koji zarade veće sume moći će to sebi da priušte. U rijalitiju će postojati i Rajski vrt, a u njemu Drvo mudrosti kojem će se učesnici ispovedati. Oni će od drveta moći da traže savet, a ono će im ih dati savet ukoliko proceni da su u prethodnom periodu bili dobri. Savet Drveta mudrosti može biti ključan za preživljavanje naših zvezda. Razmaženosti ovde neće biti mesta jer će takve javne ličnosti prve psihički posustati - otkrio je izvor.

(Espreso.co.rs/Pulsonline.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.