Kristijan: Uz Vučića, ja sam tema br. 1 u Srbiji! Ali pogledajte zato šta se desilo mojoj ženi! (FOTO)

Opet je on problemu!

Kristijan: Uz Vučića, ja sam tema br. 1 u Srbiji! Ali pogledajte zato šta se desilo mojoj ženi! (FOTO)

Nakon nedopustivog ponašanja zbog koga su izbačeni sa Farme, Kristijan Golubović i Tamara Đurić su opet u Lisoviću. A evo šta su imali da kažu o spoljnom svetu
Objavljeno:

Najveća vest ovog vikenda u Lisoviću jeste povratak dvoje starih učesnika na imanje. Kristijan Golubović je na grbači uneo klaberku Tamaru Đurić u dnevni boravak. Čim su se ukućani okupili, Kristijan je krenuo sa svojim uobičajenim monolozima. To je prava porodica! Evo kako Kristijan partija sa ženom, sinom i snajkom! (FOTO) Pričao je da Radeta nije udario, te da mu je celu aferu namestila Ivana Šušić koja je izuzetno licemerna. Morao je da istakne da je on pored Vučića, tema broj 1 u Srbiji.

Damir Dervišagić/Kristijan Golubović
- Mnogo se pisalo o meni. Navodno potvrdio sam da sam nasilnik, onda da me je Stanija izdala, jer se pomirila sa Tamarom, pa da sam švaler zbog odnosa sa balerinom. Zbog pisanja medija moja Ivana se osušila kao grana - pričao je Golubović. Koga, bre, vi folirate? Kristijan i Tamara se i posle skandala vraćaju na Farmu! (FOTO) I Đurićeva je podelila neka svoja zapažanja iz spoljašnjeg sveta. Tvrdi da je 80% farmera licemerno.
Stefan Jokić/Tamara Đurić
- Ja sa većinom moram ponovo da se upoznam. Mnogo ste dvolični. Svašta sam saznala, ali obećala sam sebi da ću odnos sa svima nastaviti na osnovu onoga što sam saznala u rijalitiju, a ne u spoljnom svetu. Sve u svemu, biće zanimljivo, jer ću mnogima da skinem maske - rekla je ni malo prijateljski raspoložena klaberka. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.