USKORO VENČANJE, I TO BEZ FORE! Ovako je Dejan zaprosio Dalilu USRED SARAJEVA: Kada vidite prsten, neće vam biti DOBRO!
Foto: Printscreen Instagram

čestitamo

USKORO VENČANJE, I TO BEZ FORE! Ovako je Dejan zaprosio Dalilu USRED SARAJEVA: Kada vidite prsten, neće vam biti DOBRO!

Uskoro ćemo ih gledati kako izgovaraju sudbonosno "da"

Objavljeno:

Gledaoci "Parova" videli su kako Dejan Dragojević prosi Dalilu Mujić, a potom je i venčava pred kamerama. Međutim, to je bila samo rijaliti svadba, a sada se čini da će ovaj par preživeti i u stvarnom svetu, pogotovo jer je mladi Novosađanin verio Bosanku u centru Sarajeva.

U Baščaršiji, ispred Sebilj česme čija istovetna, samo manja replika stoji i na dnu beogradske Skadarlije, mlađi od braće Dragojević je priredio iznenađenje svojoj izabranici i rešio je da je veri.

- Slika govori više od hiljadu reči,a dosta reči sam večeras rekao. Niti srećnije žene, niti srećnijeg muškarca - poručio je budući mladoženja pratiocima na Instagramu uz sliku veridbe.

foto: Printscreen Instagram

A u istom momentu, sa istom fotografijom, na svom Instagramu se oglasila i Mujićeva. I bila je rečitija:

- Ovaj osećaj ne mogu da vam opišem! Pre samo dva sata mene je moja ljubav verila u samom srcu Sarajeva! Nemate pojma kako je sve spontano bilo i sekunda mi je falila da padnem u nesvest. Ovo zaista nisam očekivala - započela je Dalila poruku fanovima uz fotografije veridbe.

- Došli smo na česmu po dogovoru da kažemo jedno drugom na sav glas pred kamerom "volim te" da bi vi naši fanovi imali i taj zabeležen snimak iz Sarajeva kao što imaju iz Beograda. I odjednom, pred kamerom šou. Sreća sve je snimljeno, pa ćemo moći da podelimo i sa vama. Ja moram da kažem da od večeras mogu da garantujem da sam najsrećnija žena na svetu - napisala je bosanska starleta dalje.

- Prolaznici su čestitali, ma jaooo ljudi, ne bih mogla da zamislim da ću posle porcije ćevapa sa lukom biti verena! Ovakav momak se samo jednom rađa. A tek doživljaje koje je imao sa prstenom dok ga je krio od mene po stanu i transport do Sarajeva, ma šou. Kada mi je pričao nisam znala da li da plačem ili da se smijem. Uglavnom, kupio ga u Beogradu, a čuvao ga za Sarajevo. Sada, bez medija i ostalih kamera osim naše, ja sam izgovorila sudbonosno "da" i postala verenica mog najdražeg bića na svetu, mog Dekija - završila je zaljubljena Mujićeva.

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.