Kristijan Golubović: Ako se kandidujem, biću predsednik Srbije! (FOTO)

tomo, pazi se!

Kristijan Golubović: Ako se kandidujem, biću predsednik Srbije! (FOTO)

- Mene sreću po ulici i skaču mi na glavu, na kola. Traže da se vratim, kažu da bez mene nema Farme. Ovo nisam video u životu - samouveren je kontroverzni momak
Objavljeno:

Ukoliko publika kaže „da“, Kristijan Golubović i Tamara Đurić ponovo će biti učesnici rijalitija Farma. Žestoki momak ne krije sreću što će se ponovo naći u Lisoviću, a ubeđen je da ga narod toliko voli da bi uz njihove glasove uspeo da pobedi na predsedničkim izborima. Neću sa robije na robiju! Kristijan se ne vraća na Farmu! (FOTO) - Mene sreću po ulici i skaču mi na glavu, na kola. Traže da se vratim, kažu da bez mene nema Farme. Da se kandidujem za predsednika, mislim da bih imao velike šanse da pobedim. Ovo nisam video u životu. Mislim da će publika izglasati da se vratim na imanje i ostanem do kraja. Radili su anketu i ispalo je da 89 odsto ljudi to želi - započeo je priču Kristijan.

Farma
- Predložio sam Željku da ubaci i Balerinu. Da ona nakupuje razne stvari i da mi zatražimo te stvari kao i obično i da onda ona to donese na Farmu. Da ostane bar jednu noć i da uzburka strasti ili da održi suđenje na imanju. On je rekao da je to fina ideja, ali ne verujem da će se to desiti. Ona je bez posla i potreban joj je novac. Bori se i hrani porodicu, zaista joj je potrebna pomoć. Bila je sa mnom na sastanku, ali mislim da nije postigla neki dobar pregovor - otkrio je dalje Kiki. Koga, bre, vi folirate? Kristijan i Tamara se i posle skandala vraćaju na Farmu! (FOTO)
O odnosu s Tamarom rekao je da ih je Pink pomirio: - Željko nas je zvao na sastanak. Tamara je kucala neke poruke, fizički nije bila prisutna. Dogovorili smo da pređemo preko nekih stvari, ali ima stvari koje joj nikad neću oprostiti. Željko je službeno zakopao ratne sekire između Tamare i mene - objasnio je Golubović. (Espreso.co.rs / Izvor: Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.