ŠOK INTERVJU VODITELJKE PAROVA: Razotkrila sve tajne rijalitija o kojima je morala da ćuti iz profesionalnih razloga! (FOTO)
Foto: Printscreen

bez cenzure

ŠOK INTERVJU VODITELJKE PAROVA: Razotkrila sve tajne rijalitija o kojima je morala da ćuti iz profesionalnih razloga! (FOTO)

Jovana Jeremić, voditeljka rijalitija Parovi otkriva sve ono o čemu je do sada morala da ćuti iz profesionalnih razloga

Objavljeno:

Jovana je, na opšte iznenađenje, otkrila da joj je laknulo nakon završetka rijalitija.

"Osetila sam olakšanje kada se sve završilo jer su veliko opterećenje i odgovornost bili na meni. Nijedan slobodan dan nisam imala, vodila sam emisiju i kada sam bila bolesna, tužna i kada mi se nije vodila. Srodila sam se s učesnicima rijalitija i počela da živim njihovu sudbinu. Jedva sam čekala da se završi da bih ja malo odahnula", kaže Jovana.

Ko je bio tvoj favorit?

Ja ne smem da otkrivam ime mog favorita, ali mogu da kažem da je u pitanju žena, koja je veoma iskrena, borbena, lavovski se bori za svoje ciljeve, brani slabije i napada jake igrače. Fizički je privlačna, veoma lepa i negovana.

foto: Printscreen

Ko je najiskreniji par, čija ljubav će uspeti?

Što se tiče parova, meni najviše obećavaju Mladen i Branka, veoma su iskreni. Nakon njih Mirela i Mili. Za njih dvoje sam u početku mislila da se foliraju i da su potpuno neiskreni, ispostavilo se da je između njih jaka hemija. Čekala sam da se završi rijaliti samo da vidim kako će Mirela da odigra ovu priču jer nisam bila sigurna da voli Milija. U početku sam najviše sumnjala upravo u njih.

Mnogi prognoziraju da će se David i Aleksandra uskoro razići, da on nije dovoljno jak da je isprati?

Smatram da će Aleksandra najviše iskoristiti ovaj rijaliti. Ona je svesna da mora da iskoristi pet minuta slave i bilo bi šteta da to ne uradi jer je zaista prelepa. Njoj David drži pažnju jer se brine o njoj kao o maloj princezi, ona će mu biti verna sve dok se ne pojavi neko jači. Neće ona tek tako ostaviti Davida jer je svesna da on sa njom hoće ozbiljno. Mali broj njih bi hteo da se oženi njome i sa njom sutra ima decu, ne samo generalno njoj, nego svima nama koji se bavimo javnim poslom, a muškarci nas žele samo zbog popularnosti. Sve dok se ne pojavi neko novi koji ima podjednako ozbiljne namere kao David, Aleksandra ga neće ostaviti.

foto: Damir Dervišagić

Koga bi volela da ubaciš u narednu sezonu Parova?

Ja bih volela da vidim nekog novinara jer smatram da su oni dosta inteligentni. Kristijan Golubović bio bi pun pogodak ako izađe iz zatvora, njega bih volela da vidim u rijalitiju i moguće je da će ući ako ga oslobode. Da je on ušao, mnogo toga bi se promenilo, to bi bio šou. Kristijan bi bio ključna karika rijalitija.

Mislim da je ključ popularnosti Aleksandre Subotić u rukama Kristijana Golubovića, on je jedini koji može ponovo da pokrene njenu životnu dramu. Numerologe bih takođe ubacila.

foto: Printscreen / Instagram / kristijan.krile

Zbog čega je Nikola Lakić okrenuo leđa Zerini odmah po izlasku?

Zerina se zaljubila, a Lakić je odličan igrač. Što fudbalski, što rijaliti igrač.

Ko je za tebe najveće otkriće i iznenađenje od finalista Parova?

Dejan. On je nakon Davida ušao u kuću i bolje se kotirao, svaka mu čast na tome. Dejan je manje agresivan od Davida, umeo je da ućuti u nekim situacijama kada je David pričao i priklanjao se Dalili, koja je tu vodila glavnu reč, to ga je odvelo do kraja. Verovatno je imao nešto simpatičnije od Davida.

Kako gledaš na to što su i dalje u svađi zbog devojaka a rođena su braća?

Meni je to strašno, ne vidim razlog da braća ne govore. Oni su imali nesuglasica i nisu se dobro slagali ni pre ulaska u rijaliti, oni su samo doživeli ekspanziju u Parovima. Imali su rasprave i pre nego što su ušli u vilu. Njihove prirode su takve da se ne slažu.

foto: Damir Dervišagić

Ko je od učesnika imao najviše kriznih trenutaka, kada im psihički nije bilo dobro?

Miljani sam stalno davala podršku i podizala je. Često je psihički padala, a ja sam joj vikala da mora da izdrži jer samo najjači ostaju. Više puta je htela da napusti vilu.

Aleksandra i Anamarija vodile su program u rijalitiju, da li smatraš da mogu da ti postanu konkurencija?

Za mene ne postoji konkurencija i ne gledam nikog kao konkurenciju. Radim mnogo na sebi i imam jedinstvenu harizmu i šarm. Vreme će pokazati da li neka od njih može da bude voditelj jer to je ozbiljna stvar i ne može svako to da bude. Ako jednog dana budem glavni i odgovorni urednik, niko kod mene, u mom sektoru, neće da se slika ako je lep a nije dobar novinar.

foto: Damir Dervišagić

Ko sa estrade nije ogoljen, čija bi životna priča bila zanimljiva za rijaliti?

Po mom mišljenju, treba da se ubace političari, previše ih je u Skupštini. Nedavno su se u Čačku i potukli u skupštini, to je pravi rijaliti.

Kakva iznenađenja pripremate za Parove 6?

Ući će dosta finih i kulturnih ljudi, normalnijih ljudi sa zanimanjima koji imaju karijere iza sebe. Biće mnogo iznenađenja od jeseni, svašta pripremamo.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.