Umalo krvoproliće na Farmi: Maja pevala himnu Srbije, Semir potegao nož! (FOTO) (VIDEO)

ponovo tuča

Umalo krvoproliće na Farmi: Maja pevala himnu Srbije, Semir potegao nož! (FOTO) (VIDEO)

Učesnik rijalitija Farma, Semir, zbog svađe oko himne Srbije izgubio je kontrolu i u naletu besa udario Tamaru. Nakon toga je krenuo da je napadne nožem, zbog čega je odmah diskvalifikovan
Objavljeno: 22:21h

Nakon obračuna između Maje Nikolić i Gabrijele Pejčev koji je izbio zbog toga što je Maja pevala himnu Srbije i "Tamo daleko" usledio je mnogo ozbiljniji okršaj između Semira i Tamare. Neću sa robije na robiju! Kristijan se ne vraća na Farmu! (FOTO)

Printscreen/ DailyMotion/ Kud puklo
Za ova dela Kristijan odgovara! Evo koliko može da zaglavi u zatvoru! Naime, Semir Džanković je tvrdio da ima neka pesma u kojoj se spominje "srpska vojska, boj, idi kolji" i da Maja to ne može da peva. Tamara Đurić je ušla u raspravu sa Semirom, a nakon što je Semir zapretio da će joj pobiti decu stvar je otišla u nepovrat.
- Mnogo si zajeban - rekla mu je Tamara. Semir se na ove reči strašno iznervirao, izgubio je živce i udario Tamaru. Nakon ovog sukoba sa Tamarom, Semir je potegao i nož, ali je Aca uspeo da mu isti otme iz ruke. Iver ne pada daleko od klade: Pogledajte kakvu ribu šeta Kristijanov sin (FOTO) Zbog ovakvog ponašanja Semir je odmah diskvalifikovan. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.