SKANDAL POBEDNICE "PAROVA" Dalila provaljivala u tuđe stanove!
Foto: Printscreen

istina

SKANDAL POBEDNICE "PAROVA" Dalila provaljivala u tuđe stanove!

Dalila Mujić, pobednica pete sezone rijaliti šoua „Parovi”, napravila je ogroman skandal po napuštanju afterpartija održanog u vili „Parova” nakon finala

Objavljeno: 09:19h

Pošto nije mogla da pronađe svoj stan u Zemunu, koji je od prijatelja i porodice dobila na poklon, ona je redom lupala na vrata nepoznatim ljudima, budila ih i zahtevala da pronađu njen novi životni prostor.

Izvesna Milena Pešić Krstić jedna je od žrtava neartikulisane i neuviđajne pobednice rijalitija, koja je preživela pravu traumu kada joj je nepoznata osoba zalupala na vrata u cik zore. Ona je za prepričala kakvu scenu je napravila Mujićeva prilikom useljavanja u novi stan.

foto: Damir Dervišagić

- Iz sna me je trgnula neka buka pod prozorom. Mlađa devojka se dovikuje s nekim na drugom kraju naselja. U polusnu i magnovenju pomislim: „Opet neki problem s kapijom, ili je izgubila daljinski.“ Buka se ne stišava, čujem kako kaže - možda ima daljinski u stanu. Čuju se ulazna vrata zgrade i koraci uz stepenice. Shvatam da pokušava da uđe u moj stan! Gura ključ u bravu, uz ništa manje glasno komentarisanje kako sad ni u stan ne može da uđe. Ajde, rekoh, iznervirala se, pa promašila zgradu, sve su slične, ali žena ubeđena da ima baš ključ od mog stana. Izlazi napolje, i dalje se dovikuje s onim momkom na drugom kraju naselja, vidim tu je i neki taksi. Koferi ispred vrata... Izlazim na prozor da vidim o čemu se radi?!? Bez pardona, bez „izvinite zbog uznemiravanja”, bez trunke vaspitanja samo hladno pitanje: „Jesam li ja sad kod vas probala da uđem?“ I kreće da priča kako je dobila taj stan. Ja u šoku! Taksista još dodaje: „Znate, gospođo, ona je dobila taj stan u ‘Parovima‘. Saberem se nekako i kratko im odgovorim: „Ovaj stan sigurno nije dobila!“ Povede se tu rasprava da li je stan broj jedan ili broj dva, da li je zgrada B ili V. Uz ništa manju galamu zovu se neki ljudi, produkcija valjda. Devojka sumanuto ulazi u drugu zgradu, budi neke druge ljude, koji su kao ja, gle čuda, u svom sopstvenom stanu! Dolazi još jedan taksi sa još ljudi i još kofera. Naravno, istovaruje ih sve pred moja vrata. Buka i galama se nastavljaju. Ej, pet sati ujutru!!! Na kraju se neko javlja i kaže da je njen stan u suterenu. Ceo vašar se seli dole i situacija se donekle stišava. Pošto mi se san razbio, probudila se, proguglala malo,videla da su se završili „Parovi” i da je pobedila izvesna Dalila, baš ta ista što mi se celog jutra dernjala pod prozorom... Bez pardona, bez izvinjenja, bez trunke vaspitanja! Možda je trebalo da se ja njoj izvinim što je nisam prepoznala? - ispričala je Milena i dodala da njen komšija stan u koji se uselila Dalila izdaje na dan, što budi sumnju u to da je zaista Dalilin.

foto: Damir Dervišagić

Inače, Mujićeva se tokom žurke pohvalila kako je dobila stan od bliskih prijatelja i porodice u vrednosti od 80.000 evra. Ona je istakla da je presrećna zbog nove nekretnine i da će u stanu živeti sa dečkom Dejanom Dragojevićem.

Dalilinu majku i Miljanine roditelje obezbeđenje isteralo iz studija

I dok je čekala da joj se ćerka pojavi u studiju, Emina Mujić je napravila mali skandal, a obezbeđenje je moralo de reaguje. Eminu su „odvukli” iz studija, ali kada se malo smirila, ponovo se vratila i sačekala da Dalilu pobede. Kada je čula da joj je ćerka pobedila, Emininoj sreći nije bilo kraja. Obezbeđenje je moralo da interveniše i kada su Miljanini roditelji u pitanju. Njih je ponela atmosfera, pa nisu našli „zajednički jezik” sa obezbeđenjem, koje je moralo da ih smiruje.

- Šta mi ovo radite! Samo mi pravite probleme - vikala je Miljana na roditelje.

Bonus video

(KURIR TV) KRALJICA 5. SEZONE PAROVA: Dalila legla na pod da proslavi pobedu

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.