ŠTA SE DEŠAVALO POSLE PROGLAŠENJA POBEDNIKA PAROVA? Kad su se ugasile kamere Dalila pretila!
Foto: Printscreen

Haos

ŠTA SE DEŠAVALO POSLE PROGLAŠENJA POBEDNIKA PAROVA? Kad su se ugasile kamere Dalila pretila!

Nećete verovati šta je i kome rekla pobednica "Parova" kada su se kamere ugasile

Objavljeno: 09:15h

Tokom večeri proglašenja pobednika, netrpeljivost između Aleksandre i Dalile, koje su tokom celog rijalitija bile glavne suparnice, gotovo da se mogla napipati.

Vrhunac je ipak dostignut kada je Mujićeva svojoj jetrvi, Aleksandri Subotić poželela ono najgore.

foto: Printscreen

- Dabogda umrla! - povikala je Dalila dok je još bila u vili zajedno sa Aleksandrom. Ona je ovu strašnu kletvu izgovorila u trenutku kada je Subotićeva stajala sa Dalilinim dečkom Dejanom i čekala da čuje ko od njih dvoje izlazi.

Čini se da Dalila u tom trenutku nije bila svesva kamera koje su zabeležile ovaj trenutak. Iako Aleksandra nije reagovala, možda nije ni čula, i nakon što su napustile vilu i jedna i druga su nastavile sa vređanjem.

foto: Printscreen

- Ne bih nikada živela u zajednici, a naročito ne sa dotičnom Aleksandrom. Gospođa me je uvredila kada je uhvatila mog Dejana za ruku, pritom nije dozvolila da joj preksinoć čestitam kada je postala jedan od finalista. Razočarala me je i bila sam mnogo ljuta na mog Dejana zbog nje - rekla je Dalila za "Kurir".

S druge strane, ni Subotićeva nije imala reči hvale za svoju jetrvu i pobednicu "Parova".

- Dalila je diskutabilna. Ta devojka je, po mom mišljenju, prikaz svega negativnog. Sav skup negativnih stvari kada premažete lepom senkom, dobijete jednu Dalilu. Ona je svom dečku okrenula leđa kada mu je bila najpotrebnija, ljubomorna je i pakosna. Ne verujem u njihovu vezu, to neće opstati - rekla je kroz smeh Aleksandra.

Bonus video

(KURIR TV) KRALJICA 5. SEZONE PAROVA: Dalila legla na pod da proslavi pobedu

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.