Evo KAKO je Mladen reagovao kada je Dalila proglašena ZA pobednicu! (VIDEO)
Foto: Printscreen

šok

Evo KAKO je Mladen reagovao kada je Dalila proglašena ZA pobednicu! (VIDEO)

Buran kraj rijalitija

Objavljeno: 14:41h

Šest meseci borbe za titulu šampiona rijaltija "Parovi" je okončano. Dalila Mujić je ponela laskavu titulu, ali i 30.000 evra koliko je bila prva nagrada. Ona je u petu sezonu ušla sa debelim rijaliti stažom, jakim fan stranicama na društvenim mrežama, gomilom obožavaoca... I to se pokazalo kao dobitna kombinacija.

foto: Printskrin/Tv Happy

"Parove" je započela kao bivša verenica Mladena Vuletića, najvećeg zavodnika ovog takmičenja. Potom je njeno srce osvojio Damir Solomun, MC Dado, a razlaz sa njim je bio buran. Reper iz dijaspore se ni sada ne miri sa epitetom "bivši".

Posle njega je uplovila u vezu sa predstavnikom "suprotnog tabora", mlađim od braće Dragojević - Dejanom. I više nego dovoljno drame da Dalila neprestano puni novinske stupce i podiže svoju popularnost.

Trenutak proglašenja pobednika je bio buran. Voditeljka Bojana Ristivojević je prvo krunu stavila Slađani Slađi Petrušić, a potom je odmah prebacila Mujićevoj na glavu. Drama je trajala dugo, voditeljka je odugovlačila sa krunisanjem, a publika se u bekstejdžu podelila na dve "vojske" - jedni su vikali "Dalila, Dalila...", drugi "Slađa, Slađa...".

foto: Printscreen

Zanimljivo je bilo videti za koga će navijati bivši verenik bosanske starlete, Crnogorac Mladen. On se odlučio da podrži Petrušićevu, te je iz sveg glasa uzvikivao njeno ime. Neko će se verovatno pitati "zar posle svega što su on i Dalila zajedno prošli", ali drugi će im odgovoriti da je to normalno - jer se bivši ljubavnici neretko ponašaju na sličan način.

Pogledajte dramatične momente proglašenja pobednika kada je Dalila klekla posle krunisanja:

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.