SUZE SU LILE CELU NOĆ U PAROVIMA: Sina im pronašli MRTVOG u sobi posle žurke! (FOTO)
Foto: Printscreen

roditelji skrhani bolom

SUZE SU LILE CELU NOĆ U PAROVIMA: Sina im pronašli MRTVOG u sobi posle žurke! (FOTO)

Ja stojim iza toga da je moje dete otrovano, da je nešto sipano u piće! Moje dete nije uzimalo nikakve droge niti bilo šta slično, pričaju roditelji

Objavljeno: 09:13h

Jelica i Predrag Stojanović su ispričali kako su od najbogatijih ljudi u sekundi postali najsiromašniji.

Njihov gubitak veći je od svakog kapitala na ovom svetu, njihov sin Marko je u 26 godini, kako oni kažu – nestao! Kobne noći bio je na žurci, novogodišnjoj, a prema rečima njegovih drugova, kući je došao, ujutru, oko pet.

Njega su pronašli mrtvog u sobi, nakon što ga je drug dovezao posle proslave. Taj isti drug je, kako kažu roditelji, u policiji davao tri različite izjave za tu noć.

Policija nije uspela da razjasni njegovu smrt, bilo je mnogo propusta u istrazi.

foto: Printscreen

"Niko od njegovih drugova danas ne kontaktira sa nama, niti odlazi na njegov grob. Da li su se oni nečega uplašili, mi to ne znamo. Ali čim ne dolaze mi znamo da nešto kriju, i nadam o se da će neko da progovori.

"Ja stojim iza toga da je moje dete otrovano, da je nešto sipano u piće! Moje dete nije uzimalo nikakve droge niti bilo šta slično. Nisu bili ni alkoholičari".

"Njegov drug je rekao da je on svaki dan pio po dve litre vina, mi u to ne verujemo i ne znamo zašto je to rekao, bilo je raznih priča. Ali mi znamo naše dete, nije moglo tek tako da nestane.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.