Svi Kristijanovi skandali: Pretio ubistvom, lomio noseve, šamarao devojke, mahao penisom (VIDEO)

best of gadosti i idiotluka

Svi Kristijanovi skandali: Pretio ubistvom, lomio noseve, šamarao devojke, mahao penisom (VIDEO)

Najpopularniji farmer diskvalifikovan je zbog nasilničkog ponašanja koje mu nije strano. Kako je moguće da je, posle svega što je uradio, tek sad izleteo s Farme?
Objavljeno: 15:18h
Kristijan Golubović važi za najpopularnijeg i najskandaloznijeg učesnika Farme 6. a neretko se i fizički obračunavao s njima.
Kristijan Golubović izbačen s Farme: Sve je namešteno! (VIDEO) Kristijan nije obraćao pažnju da li diže ruku na žene ili muškarce.
jednako je šamarao, udarao i vređao i jedne i druge. diskvalifikacijom iz rijalitija. Tamaru Đurić Radeta Lazića
sve skandale i fizičke obračune u kojima je učestvovao na Farmi.
Facebook/Kristijan Kiki Golubović
Peticija da se Kristijan vrati na Farmu! Mislite da treba opet da ga gledamo? (FOTO) 1. Kristijan i Maja Nikolić
pevačica Između njih dvoje padale su teške reči, a bilo je i fizičkog kontakta.
Printscreen/Pink
Majom
nakon čega je Kristijan pobesneo i gađao je raznim predmetima. Kristijanizacija Srbije: Kako je osuđeni kriminalac postao idol i uzor našoj deci?! (VIDEO) (FOTO)
2. Kristijan i Gabrijela Pejčev
sukobili su se kad je Golubović pokazivao pojedine pokrete iz borilačkih veština.
Printscreen/Pink
Kristijan je ošamario Gabrijelu i oborio je na zemlju. Žestok okršaj između Tamare i Kristijana: Prvo su se izvređali, a onda su se popljuvali (FOTO) (VIDEO) 3. Kristijan i Jelena Krunić Golubović je u više navrata udario Jelenu. Krunićeva pod dejstvom alkohola uhvatila Kristijana za međunožje, nakon čega je on udario po glavi. Krunićeva je povredila glavu i morala hitno u bolnicu. Jaoj, Kristijane, koja si ti seka persa! Ni dete ne bi kukalo zbog ovoga, a on je zvao Hitnu! (VIDEO) 4. Kristijan i Tijana Đuričić Kristijan prevrnuo krevet u kom je Tijana ležala sa svojim psom. Kristijan napao silikonku Tijanu: U incidentu Jeleni Krunić razbijena glava!
Kristijanu zasmetao Tijanin pas, pa je počeo da je vređa i pljuje, nakon čega su oboje kažnjeni.
Printscreen/Pink
Mali Keba - veliki švaler! Skidamo kapu! Ove 4 seks bombe je šetao pre Seve (FOTO) 5. Kristijan i Tamara Đurić Kristijan pod dejstvom alkohola pljunuo i prevrnuo sto na Tamaru uz niz uvreda. Kristijan napao silikonku Tijanu: U incidentu Jeleni Krunić razbijena glava! Kristijan izjavio da mu nije bitno da li će zbog Tamare robijati 40 godina, fizički kontakt s njom i uneo joj se u lice dok joj je pretio, a gađao je i lavorom. Tragična sudbina i kraj Perhana iz Doma za vešanje! Krenule su nam suze! (FOTO) (VIDEO) 6. Kristijan i Jelena Milošević Kristijan i Balerina imali su momente neslaganja. on joj je opalio dva šamara. Ima li kraja divljaštvu na Farmi? Kristijan raspalio dva šamara Balerini! (FOTO)
Printscreen/Pink
nasrnuo na Balerinu u kupatilu i slomio joj nos. Jelena je nakon tog incidenta napustila Farmu. Kristijan Golubović priveden: Udario Jelenu Milošević i polomio joj nos! (FOTO) 7. Kristijan i Rade Lazić Golubović skočio na Lazića. Golubović je izgubio kontrolu, dotrčao do Radeta i obračunao se s njim, a potom izašao iz sobe sa krvlju na nozi. Kristijan udario glavom, a lice mu je modro i naduveno.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.