Fuuuuuuuj! Ukućani VB dobili okrutan zadatak koji će nekima zgroziti život!  (FOTO) (VIDEO)

Kakav imate stomak?

Fuuuuuuuj! Ukućani VB dobili okrutan zadatak koji će nekima zgroziti život! (FOTO) (VIDEO)

Veliki Brat je ukućanima priredio zastrašujuć zadatak, neki su to odlično podneli dok su drugi mislili da će da ih strefi infarkt
Objavljeno:

Učesnici rijalitija "Veliki Brat" našli su se pred novim izazovom. Mirjana pokazala vaginu! I tražila povraćaj himena! Bolje se operi! I depiliraj! (VIDEO) Izviđači se u svojim šatorima često susreću sa raznim životinjama. Stoga su tri tima, Duškov, Horvatov i Nirmalov izdvojili po najhrabrijeg stanara koji je morao da se suoči sa ne tako simpatičnim životinjskim vrstama.

Prvi je na redu bio Horvatov tim, a njihovi predstavnici su bili Darko, Barbara i Katja. Darko je morao da stavi glavu u kutiju u kojoj su se nalazile bubašvabe. On je to podneo stoički. Katja takođe. Ali kada je Barbara došla na red u kutiju su se našle zmije. Za divno čudo, Barbara je bila srećna jer se buba užasno plaši.
Mirjana i Barbara kao Dita Fon Tiz! Posle ovoga je i VB ostao je bez teksta! (VIDEO) Na red dolazi Duškov tim u kom prednost ima Goran. Iako nije bio oduševljen, odradio je svoj zadatak. Stefani je sve vreme vikala kako u kutiji užasno smrdi.

Mika je imao blagi napad panike zbog ovog zadatka
Sećate se Nirmala, Duška i Horvata? Odvale najsmešnije trojke koje ikada kročila u VB! (VIDEO) U njemu su se takmičili Ervin Zorica
Tina ali su oboje izdržali bez panike da je Ervinu rekla da će dobiti infarkt.
Printscreen/ YouTube/ Veliki Brat Live
i ostatak timova morao oprobati u ovome a Giba i njegova mama Rada sa zmijom dokazao da i nije toliko plašljiv.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.